Süpürgem yok ablaaBen işlerimi toparladım 1 de çıkıcam.
Sizin çaylar biter mi o saate
Himm fırça yok mu halıları fırçalama yapıp yerleri de sildin mi olur temizlikSüpürgem yok ablaaben nasıl temizlik yapıyım sen söyle
aynen pare bende dün akşam çok üşüdüm kombiyi açtımGünaydın hayırlı sabahlar❤ ❤ ⚘
Dün akşam fena soğuk ve biz kombiyi yaktık
Sıcacık oldu ev kediler gibi uyumuşum
geçmiş olsun parecim Allah şifa versin , benim kızımında göz tansiyonu var yine kontrole gitmesi gerekiyo baş ağrısı yapıyoGöz kuruluğu var bende 2 senedir falan
Çok ağrı yapıyor ve gözüm gergin gergin oluyor
Görmede sıkıntısi yaşıyorum
Belki telde klavyede sıkıntı yoktur da ben yanlış yazıyorumdur diyede güldüm hatta dün
Dr tskican dedi sağlığın için sol gözümde sorun daha çok
cok geçmiş olsun efserim sana da inşallah alışırım canım benim⚘
geçmiş olsun canım , yakın gözlüğü için yaşın çok genç gözlerini çok mu yordun genetikmi dr ne diyoDün göz doktoruna gittim yakın gözlüğünün numarasını yükseltti
Ve günlük devamlı gözlük verdi ...kızlar alışması zor oldu mu gözlüğe
nasıl alisicam ben yahu
geçmiş olsun efsercim sanada Allah şifalar versinTakınca net görüyorsan zamanla görmediğinin farkına varısın takmaya başlarsın
Bende uzun yıllar kullandım erken yaşta katarak olunca mercek takıldı
boluya kar yağmış kalın kıyafetler alın yanınıza hasta olmayınYarın sabah ani bi kararla Boluya gidiyoruz turla inşallah pişman olmamannem gidiyordu ahsenle bende düştüm yola
Fırça yok abla kablosuz var oda kablolunun yerini tutmuyor artık iyi kötü onunla idare edeyim napimHimm fırça yok mu halıları fırçalama yapıp yerleri de sildin mi olur temizlik
fırça olup gönlün yoksa o ayrı
Evet abla soğukmuş baya. Kalın giyincez bakalımboluya kar yağmış kalın kıyafetler alın yanınıza hasta olmayın
Hasta mı oluyorsun acaba canımİşten eşim aldı
Markete uğrayıp birkaç bir şey aldık eve geldik. Aldıklarımızı yerleştirdim
Bulaşık mak.bitmiş, yerleştirdim
Kombiyi açtık, soğuk yağmur yağıyor
Üşüyorum ve kendimi halsiz hissediyorum
Ev toplu
Robot evi süpürüyor
Bende biraz yatıcam, iş yapasım yok
Tam iyileşmedin çünkü penyezim bugün hiç bişey yapma yarın yaparsınİşten eşim aldı
Markete uğrayıp birkaç bir şey aldık eve geldik. Aldıklarımızı yerleştirdim
Bulaşık mak.bitmiş, yerleştirdim
Kombiyi açtık, soğuk yağmur yağıyor
Üşüyorum ve kendimi halsiz hissediyorum
Ev toplu
Robot evi süpürüyor
Bende biraz yatıcam, iş yapasım yok
Bende geçen gün haşlayıp koydum dolaba 2-3 kiloya yakınHaşlayıp mi koyuyorsun buzluğa seda
Ondan bende var o bir vazoNe kadar büyük bi bardak
İyi gezmeler şekerçiğim iyi yapmışsınYarın sabah ani bi kararla Boluya gidiyoruz turla inşallah pişman olmamannem gidiyordu ahsenle bende düştüm yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?