Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve ne zaman gececeksinSabah evden çıkmadan
yatak toplandı
mutfak toplu bırakıldı
evi bi dolandım
bul.mak.çalıştırdım
çöpleri attım
işe geldim kahvemi içiyorum. Bu sabah uyumuşum. Şimdi sakinken biraz tesbihat çekeyim
Hepimize kolay gelsin. İşimiz gücümüz rast gitsin
Burda da soğudu Kıza yorgan verdim bizimkileride çıkarırım artıkGünaydın
Hava burda soğudu.
halıları artık açacaz.
Umudum saat 13:00 işten çıkmakEve ne zaman gececeksin
İnşallah ben de o saatte evde olurumUmudum saat 13:00 işten çıkmak
Bir kaç güne alışırsın paremmDün göz doktoruna gittim yakın gözlüğünün numarasını yükseltti
Ve günlük devamlı gözlük verdi ...kızlar alışması zor oldu mu gözlüğe
nasıl alisicam ben yahu
Takınca net görüyorsan zamanla görmediğinin farkına varısın takmaya başlarsınDün göz doktoruna gittim yakın gözlüğünün numarasını yükseltti
Ve günlük devamlı gözlük verdi ...kızlar alışması zor oldu mu gözlüğe
nasıl alisicam ben yahu
Geçen yıl günlük iki saat tak demişti dinlendirme gözlüğü idi ben hiç takmadım zaten almadım da yakın gözlüğünü bayadır kullanıyorumBir kaç güne alışırsın paremm
tak ihmal etme
Umudum saat 13:00 işten çıkmak
İnşallah ben de o saatte evde olurum
Göz kuruluğu var bende 2 senedir falanTakınca net görüyorsan zamanla görmediğinin farkına varısın takmaya başlarsın
Bende uzun yıllar kullandım erken yaşta katarak olunca mercek takıldı
Hiç takmadığın için numara artmış oldu. Takmaz isen yine artar. İhmal etme hemen alıp kullanmaya başla parem..Geçen yıl günlük iki saat tak demişti dinlendirme gözlüğü idi ben hiç takmadım zaten almadım da yakın gözlüğünü bayadır kullanıyorum
Dün dr takmam lazım yoksa numaran artar dedi
Takicsm inşallah çabuk alışırım
Bugün ilaçlarımı almaya gidicem gözlüklere bakıcam fiyat nedir nasıl olucak bakıcam alırım sanırım bugünHiç takmadığın için numara artmış oldu. Takmaz isen yine artar. İhmal etme hemen alıp kullanmaya başla parem..
Aradaki farki anlayınca gözlüğünü ararsın canım ama ihmal etmeden hergün takGöz kuruluğu var bende 2 senedir falan
Çok ağrı yapıyor ve gözüm gergin gergin oluyor
Görmede sıkıntısi yaşıyorum
Belki telde klavyede sıkıntı yoktur da ben yanlış yazıyorumdur diyede güldüm hatta dün
Dr tskican dedi sağlığın için sol gözümde sorun daha çok
cok geçmiş olsun efserim sana da inşallah alışırım canım benim ⚘
Yakın zamanda yeğenime gözlük aldık. Tahminim seninde 6 bin ile 12 bin arası fiyat değişirBugün ilaçlarımı almaya gidicem gözlüklere bakıcam fiyat nedir nasıl olucak bakıcam alırım sanırım bugün
Bundan 3 sene önce merceği 14 bine takdırdımYakın zamanda yeğenime gözlük aldık. Tahminim seninde 6 bin ile 12 bin arası fiyat değişir