Sanki bu devrin helakı ahirete kalmış gibi ya da kıyamete.Herşey kötüye gidiyor ama o kötülerden büyük Allah var. Rabbim sonumuzu hayır etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki bu devrin helakı ahirete kalmış gibi ya da kıyamete.Herşey kötüye gidiyor ama o kötülerden büyük Allah var. Rabbim sonumuzu hayır etsin.
Yakın zamanda yeğenime gözlük aldık. Tahminim seninde 6 bin ile 12 bin arası fiyat değişir
Bundan 3 sene önce merceği 14 bine takdırdım
"O kadar çıkmaz senin inşaAllah " diyoruzAnammm neeee sizin diller ne söyler bacılar
Hava soğuk ona göre giyinin iyi gezmeler şimdidenYarın sabah ani bi kararla Boluya gidiyoruz turla inşallah pişman olmam annem gidiyordu ahsenle bende düştüm yola
Evet abla baya soğuk kat kat giyiniriz artık teşekkür ederim ablamHava soğuk ona göre giyinin iyi gezmeler şimdiden
Haşlayıp mi koyuyorsun buzluğa sedaBulaşıkları makineye dizdim.
yerleri süpürdüm.
Lavaboları cifledim.
kuruyan çamaşırları yerleştirdim.
nohut haşlıyorum.
buzlukta bitmiş .
çay içiyorum.
Evet haşlıyorum soğuyunca buzdolabı poşetine koyup buzluğa koyuyorum.Haşlayıp mi koyuyorsun buzluğa seda
Bende suyla ıslıyorum sabaha kadar şişiyor. Sonra buzdolabına atıyorumEvet haşlıyorum soğuyunca buzdolabı poşetine koyup buzluğa koyuyorum.
Sonrasında bi yemek yapacağım zaman içine atabilmek için.
Oh afiyet olsun bende daha çay içiyorumSon çayım
Son çayım
Ben işlerimi toparladım 1 de çıkıcam.Oh afiyet olsun bende daha çay içiyorum
Çamaşırı serdimYatak odasını havalandırdım
Yatağımızı topladım
Ebeveyn banyosundaki klozeti ve lavaboyu temizledim
Mutfağı havalandırdım
Mutfağı topladım
Çamaşır attım makineye