Arkadaşlar isim değiştirince ne zaman onaylaniyor?
Bilen var mı?
İpek olarak değiştiriyorum istek gönderdim. Onay bekliyor dedi.
Bonus @Aktif Lora @penyez83 Nane Limon Kabugu @Pinhan @Gonulmeyvesi
Seni ben hep böyle tanıdım o zaman.Yok canım çok değiştirdim tek hatırladığım ik8nci ismim olan hatun onun dışındakileri hatırlamıyorum bile
dut başka arkadaş Antepliydi o bir ara bu Topikde de baya aktifti bu ara gelmiyor
Evet 1 senedir böyleyim değiştirmedimSeni ben hep böyle tanıdım o zaman.
Bazen değişiklik iyidir derim. Güncellenmiş gibi oluyorum. Biraz öyle degistireyim bakalım sonra alisamazsam geri dönerimHiç bilgim yok hiç değiştirmedim çünkü ama uzun süreceğini sanmıyorum
Aa hani meleğini bekleyen anneler topiği vardı. Ordaki hatun mu yoksaYok canım çok değiştirdim tek hatırladığım ik8nci ismim olan hatun onun dışındakileri hatırlamıyorum bile
dut başka arkadaş Antepliydi o bir ara bu Topikde de baya aktifti bu ara gelmiyor
Aa hani meleğini bekleyen anneler topiği vardı. Ordaki hatun mu yoksa
o dönem çok hatun nicki vardı ben değilİndir o
3 ay geri değişmiyorBazen değişiklik iyidir derim. Güncellenmiş gibi oluyorum. Biraz öyle degistireyim bakalım sonra alisamazsam geri dönerim
Karıştırıp duruyoruz yada yanlış etiket ediyoruz diye arkadaşlar bu isimdeki nickime dönmemi istemişti ondan sonra değiştirmedim zaten 90 lar çocuğu olarak barış manco hayranligimdan bulmuştum bu nicki
Alışma suresi tanıyorlar demek ki bence o da güzel3 ay geri değişmiyor
Bende seniKarıştırıp duruyoruz yada yanlış etiket ediyoruz diye arkadaşlar bu isimdeki nickime dönmemi istemişti ondan sonra değiştirmedim zaten 90 lar çocuğu olarak barış manco hayranligimdan bulmuştum bu nicki
Ben de Adaşım diyorum ona onun nick hikayesi de bu topikte çay limonlu içilir muhabbeti sonrası Limonsuzzcay yapmıştı
Ben limonsuza katılıyorum o haldeBen de Adaşım diyorum ona onun nick hikayesi de bu topikte çay limonlu içilir muhabbeti sonrası Limonsuzzcay yapmıştı
Benim için farketmiyor bazen şifa bazen o güzel kokusu için limonluda içerimBen limonsuza katılıyorum o halde
Ben de Adaşım diyorum ona onun nick hikayesi de bu topikte çay limonlu içilir muhabbeti sonrası Limonsuzzcay yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?