- 24 Aralık 2021
- 2.923
- 14.950
- 158
Hahah sıkılmış limon olmışBu limonların yanındaki yeşil küpler nedir diye hiç sormayın koyduğumda böyleydi
Eki Görüntüle 3478968
Sonra öyle oldu
Allah yardımcın olsun cnaım benimO kadar koşturuyorum ki, evin içinde bile koşuyorum yetişmek için kızıma, kendime,vher şeye. Dün yazamadım, unuttum da ne yaptım. Bugün
Sabah koltuk örtüleri ve yastıklarının kiliflarini yıkamaya attım. Yıkanıyor.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Mutfak toplandı.
Ev süpürüp sileceğim
Şu an annemdeyim, burada mutfak topladım. Salonu süpürdüm.
Mücadeleye devam.
Hadi rastgelsin inşallahBen bugün sadece yatak toplayıp makinaya çamaşır attım. Çarşıya çıktım punch için malzeme falan aldım.
Biraz sonra da iş başvurusuna gideceğim bi kaç yere.
Aminn çok teşekkür ederimGeçmiş olsun bilgim yok inşallah tez zamanda geçer.
Bende anlayamadım canım pazartesine çocuk doktoruna randevu aldık bakalımGonulmeyvesi gönül egzemayla alakası yok gibi ya. Çocuk doktoruna götür bence
Amin abla çok sağolÇok geçmiş olsun gönül bilgim yokçocuk Dr götürün bi. tez vakitte geçer İnşaAllah
Amin çok sağolun tekrardan götürecem inşallahÇok geçmiş olsun ...dr ye bir daha gidin ilaçların dozunu artırır belki yada ek ilaç yazar Rabbim yavvruya şifalar versin
Geçmiş olsun tekrar⚘⚘
Amin abla senin torununu da Rabbim şifa versinçok geçmiş olsun gönül, benim torunda dün ateşlenmiş akşam acile gittiler onunda bacağında kızarıklık varmış kızımda acaba böcek falanmı ısırdı anne diyo uyurken bakalım bizimkinde çoğalacakmı Allah şifa versin yavrularımıza
Evet bonu çok sağolasınGonulmeyvesi geçmiş olsun yavruya canım bir başka doktora daha götürebilirsin bazen farklı yorumları oluyor dr ların
Yaaa off çok inandım oysa yıkıldım suvaan
Canım çok geçmiş olsun. Kreşe mi başlamıştı sanki oyle hatirliyorum.belki ateşi hastalığı ordan almıştır. Sen başka doktora götür yine
Bana hiç böyle demedin
Igrenc insanlar diye terkeederler
Altta okuyan misafirler okusa ne düşünür acaba siteden birileriyse aradaki bir karışıklık sonu böyle dediğimizi bilmeden kimbilir ne diyorlardır
SavulGebelik saflığı diyelim
Bu emoji yoktu dur şunu yapcamIgrenc insanlar diye terkeederler
Savul
Hemen değişiyor cok sürmez onaylanır bir ara 3 ayda bir değiştiriyordum daArkadaşlar isim değiştirince ne zaman onaylaniyor?
Bilen var mı?
İpek olarak değiştiriyorum istek gönderdim. Onay bekliyor dedi.
Bonus Aktif Lora penyez83 Nane Limon Kabugu Pinhan Gonulmeyvesi
Dut muydu senin eski nick ?Hemen değişiyor cok sürmez onaylanır bir ara 3 ayda bir değiştiriyordum da
Yok canım çok değiştirdim tek hatırladığım ik8nci ismim olan hatun onun dışındakileri hatırlamıyorum bileDut muydu senin eski nick ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?