- 13 Ağustos 2020
- 15.008
- 84.414
- 548
- 32
Istemiyor bilmiyoruz olmayacak iş diye pes etti. Devam etse çok iyi gelicekti hareketlenme vardı ama bilmiyorum.Tedaviden yana ümitli mi değil yaşama isteği mi az neden ki canım öyle?
Burdan 2 soru çıkar telaş ettikleri set yemeğin olmaması mi yoksa kalbin mi
Zorlamaya da gelmiyor bu tür şeyler. Allah hem onun hem sizin yardımcınız olsun canımIstemiyor bilmiyoruz olmayacak iş diye pes etti. Devam etse çok iyi gelicekti hareketlenme vardı ama bilmiyorum.
Tabii ki yemeğin olmaması
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, senin kaçıncı bebeğin❤
Amin ablaamm Allah razı olsunn❤❤
Öldii gız öldiiiEeeee geldim ben
Nereye bakıcaz?Bir bakım yapmayalım mı topluca kendim yapınca sıkıcı oluyor
Sufatına hdjdddkNereye bakıcaz?
Ben yapıyorum güllü peelingim vardı yeni bitti çok bebeksi yapıyor suratı dokundukca dokunasin geliyor . Şimdi o bitince evimdeki saksimdaki aloaverama göz diktim onunla işimi görüyorum .Sufatına hdjdddk
Amin abla Allah razı olsun❤Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, senin kaçıncı bebeğin
Yapalım yapalımm benin kaşlar bile aldı başını gidiyorBir bakım yapmayalım mı topluca kendim yapınca sıkıcı oluyor
Ben kilmaskesini beğendim şu aralar arindiriyorBen yapıyorum güllü peelingim vardı yeni bitti çok bebeksi yapıyor suratı dokundukca dokunasin geliyor . Şimdi o bitince evimdeki saksimdaki aloaverama göz diktim onunla işimi görüyorum .
Pirinç ve aleoverali krem yapıcam üşeniyorum.
Maşallah de maşallah. Benim kaş kirpik ne varsa döküldüYapalım yapalımm benin kaşlar bile aldı başını gidiyorçok ihtiyacım var
Gün 24 saat yani o da bittiyor bacımsuEeeee geldim ben
Kahvaltı koydum bende poğaça vardı yeter . Her yemek ağır geliyor artık en iyisi kahvaltıHerkes gezmelerden evine döndü mü
Evler temizlendi mi
Peki ne pişirdiniz akşam menüsünde ne var
Şu saat oldu ben yemek yapmadım
Sanırım bir çay kahvaltı tost olucak .... yada bulgur pilavı cacık yeşillik karpuz
Bende poğaça da yok köy ekmeği var aman ne yapayım bugünde böle olsunKahvaltı koydum bende poğaça vardı yeter . Her yemek ağır geliyor artık en iyisi kahvaltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?