- 8 Aralık 2011
- 44.098
- 154.083
Tabi var ama cidden zorlarSenin var yakinen tanıdığın galiba
En fenası bencil olmaları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi var ama cidden zorlarSenin var yakinen tanıdığın galiba
Sen anlat çiçeğim yesillikleri çıkardım bileOnu deme bunu deme ne diyeceğiz
Kazan mubarek olsunEğlenmek önceliği
Kaderimse çekerim
Beni en çok yoran boşluğa tahammül olmaması her zaman bisi yapman uğraşmak gerekTabi var ama cidden zorlar
En fenası bencil olmaları
Ay eş kişisi Oğlak olunca zor olur mükemmeliyetçi ve çalışkanlar ve herkes çalışsın başarılı olsun isterlerBeni en çok yoran boşluğa tahammül olmaması her zaman bisi yapman uğraşmak gerek
Akşam akşam keşke sabunmu deseydim o daha yapılabilinirSen anlat çiçeğim yesillikleri çıkardım bile
Evet çocuk idare ediliyor çarparsın ağzına da buna olmuyorAy eş kişisi Oğlak olunca zor olur mükemmeliyetçi ve çalışanlar
Kalıp sabunlar eşim saklamış efserim sivi sabunla idare ediyorum. 3 dk geçince çıkma sürem kapıya dayanıyorlarAkşam akşam keşke sabunmu deseydim o daha yapılabilinir
At kafandan takıntı yapma lorammKalıp sabunlar eşim saklamış efserim sivi sabunla idare ediyorum. 3 dk geçince çıkma sürem kapıya dayanıyorlar
Benim tanıdığımın yükseleni ney bilmiyorum ama değişik bir kombo yapılmış karekterindeBeni en çok yoran boşluğa tahammül olmaması her zaman bisi yapman uğraşmak gerek
Tamam açmıyoruzKalıp sabunlar eşim saklamış efserim sivi sabunla idare ediyorum. 3 dk geçince çıkma sürem kapıya dayanıyorlar
Aynen fena hırs hemde. Sadece Çocukların düşük notlarına tepkisine müdahale edebiliyorum çatışmalar çok oluyor. Bende rahat bir jnsanim biliyorsun az cokBenim tanıdığımın yükseleni ney bilmiyorum ama değişik bir kombo yapılmış karekterinde
Ben disiplinmi olmasını seviyorum
Ama anlamsız bir hısları var o bencilliklerine yansıyor onu böyle ben istedim bunu ben böyle istedim yok benim ailem karışılmaz dokunulmaz hatasız la olum bir dinle dinle diyene kadar akla karayı seçmişliğim var
Yay olarak dize getirdim
Tobe yarabbi kız Aktif Lora baya baya içten kocacığım demişim
Dediğim gibi yükselende önemli benim tanıdığım ortalığı birbirine karıştırmakla ailede ünlü şahitte olunca ben görşmüyorum direkBenim kardeşim oğlak küçükken çok gıcıktı ya sinir olurdum 15 inden sonra evrim geçirdi suan en yakın arkadaşım gibi
Çok sıkıcı 12 tip insanDediğim gibi yükselende önemli benim tanıdığım ortalığı birbirine karıştırmakla ailede ünlü şahitte olunca ben görşmüyorum direk
Bunu burcada bağlamak yanlış her oğlak aynı olmaz eğer öyle olsa 12 tip insan olur
Ooo bonus gelmiş kısır yer misin
Ilerdeki gelinim ayak uydursan eğlenirsin belkimBen yay burcu muhabbetini çok yakalayamadım ama benim kocamda Yay. Her gün kafamda boşuyorum adamı o derece daral geldi