- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Oğlak mi Allah yardımcın olsun o zamanBi sürpriz yapmazsa oğlak olacak yay olursa sendeler o zaman abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlak mi Allah yardımcın olsun o zamanBi sürpriz yapmazsa oğlak olacak yay olursa sendeler o zaman abla
Dün bir belgesel seyretim gözüm onda kaldı hazırmısınız toplayıp bebeleri Etna yanardağına çıkarız ordan lav örnekleri alırızBi sürpriz yapmazsa oğlak olacak yay olursa sendeler o zaman abla
ayy neden kiiOğlak mi Allah yardımcın olsun o zaman
Yoooo sadece dolap yatağa sadece uyumak için yatarım aklıma sokmaağğO oda da yatakta var biliyon demi
Al işte gel çocuk emanet etDün bir belgesel seyretim gözüm onda kaldı hazırmısız toplayıp bebeleri Etna yanardağına çıkarız ordan lav örnekleri alırız
Bende bunlara aşeriyorumAl işte gel çocuk emanet et
Eşim oğlak biraz şey oluyorlarayy neden kii
Sen yine cimle kuruyorsun oyle yada böyle benim klavye zahmet edip yazamıyor bile 50 kez duzlüyorumBen bugün aşırı aşırı devrik cümle kuruyorum gshsj
Ay biliyorum biliyorum senin klavyeni bir kere sen bana kocacım yazmıştınSen yine cimle kuruyorsun oyle yada böyle benim klavye zahmet edip yazamıyor bile 50 kez duzlüyorum
Ben yazıp düzleyene kadar millet döktürmüş oluyor
Bir şey sorucam millet
bişeylerin filiz vardı ya yeni aramıza gelen sanırım bir kaç gündür gelmiyor galiba küstůrdük mü acep
hatırlıyorum onu loracım yazacakken kocacım yazmıştı klavyesi pareninnAy biliyorum biliyorum senin klavyeni bir kere sen bana kocacım yazmıştın
babası rahatsızdı o ara şimdi diyince yeni olmuş gibi hatırladımhatırlıyorum onu loracım yazacakken kocacım yazmıştı klavyesi pareninn
Maşallah baya zaman geçmiş hayırla sağlıkla kavuşun inşallahBi sürpriz yapmazsa oğlak olacak yay olursa sendeler o zaman abla
Öyle dene benim küçük kızım o kadar akıllı uslu ve sakin ki yay olanı hiç sormaOğlak mi Allah yardımcın olsun o zaman
Yok canım tatile gitti o bir süre giremem diye yazmıştıBir şey sorucam millet
bişeylerin filiz vardı ya yeni aramıza gelen sanırım bir kaç gündür gelmiyor galiba küstůrdük mü acep
Yay olanı sormam gerçekten yaramaz olmaz kız küçüklüğünde anlatır kv eşimin usluymus. Büyüdükçe anlarsin zatenÖyle dene benim küçük kızım o kadar akıllı uslu ve sakin ki yay olanı hiç sorma
Yok Oğlak burcu başka biri var tanıdık ama erkek o kızım büyüyünce değişmez inşallahYay olanı sormam gerçekten yaramaz olmaz kız küçüklüğünde anlatır kv eşimin usluymus. Büyüdükçe anlarsin zaten