Neyse abla bakmış kadar oldun☺☺Dün bir belgesel seyretim gözüm onda kaldı hazırmısınız toplayıp bebeleri Etna yanardağına çıkarız ordan lav örnekleri alırız
Benim babamla kardeşim oğlak kızımda ikizler bütün değişik burçlar bendeEşim oğlak biraz şey oluyorlar
Evet çevreme söylememiştim göbeğim cıktı artk saklayamıyorum anlıyorlar hemenMaşallah baya zaman geçmiş hayırla sağlıkla kavuşun inşallah
Amin canim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim yay 2 oldu ya şimdiNeyse abla bakmış kadar oldun☺☺
Benim babamla kardeşim oğlak kızımda ikizler bütün değişik burçlar bende
Evet çevreme söylememiştim göbeğim cıktı artk saklayamıyorum anlıyorlar hemen
Amin canim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin❤❤
Puhahhahaha hahahahahaAy biliyorum biliyorum senin klavyenibir kere sen bana kocacım yazmıştın
Ohoooo bol bol tatili anlatır artıkYok canım tatile gitti o bir süre giremem diye yazmıştı
Pare benim bahçeye fare dadanmis biberlerimi hep yemiş kökten kuruyorlar
Benimde fasulyeler kurudu salatalık biraz kurudu telaştan unuttum sulamayı sonrada bolca suladım çürüdü hepsiPare benim bahçeye fare dadanmis biberlerimi hep yemiş kökten kuruyorlar
Üşenmedimkocacığım içim yanıyor anlatması ifade etmesi o kadar zor ki
Ay fena güldüm
Nööeeeyyy ne döngüsü ne döngüsüDüşdünüz yine burçların kısır döngüsüne
Meraklı araştırmacı olabilirizÖyle dene benim küçük kızım o kadar akıllı uslu ve sakin ki yay olanı hiç sorma
Sen öyle sanYok Oğlak burcu başka biri var tanıdık ama erkek o kızım büyüyünce değişmez inşallah
Karşıdaki anlatirken sabirsizlikla sorduğun cinnet gecirttigin oluyor muMeraklı araştırmacı olabiliriz
Bu sene genel bir sorun burada hayırlısı olsun yinedeBenimde fasulyeler kurudu salatalık biraz kurudu telaştan unuttum sulamayı sonrada bolca suladım çürüdü hepsi
Senin var yakinen tanıdığın galibaSen öyle san
Pratik zekayız ondanKarşıdaki anlatirken sabirsizlikla sorduğun cinnet gecirttigin oluyor mu
Onu deme bunu deme ne diyeceğizNööeeeyyy ne döngüsü ne döngüsü
Eğlenmek önceliğiMeraklı araştırmacı olabiliriz
Kaderimse çekerimSen öyle san
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?