Benim annem de melekler bekler sofrayı kaldırın derdi bereket eksilir derdiOnları da mı anlamak lazım diyorum da olmuyor icimden gelmiyor
Ay o masa başı sohbetleriBenim annem de melekler bekler sofrayı kaldırın derdi bereket eksilir derdi
Hemen o an kaldırırdık sofrayı
Oysa masa başı sohbet muhabbet olurdu başka evlerde ozellikle kahvaltı masası sofrası dedikodularıonlarda melekler beklmiyormuydu acaba
Tabiki çok geç öğrendim ki böyle bir şey yokmuş ama çocukluktan kalan şeyler geçmiyor illaki yemek işi bitince isofrayı toplamam gerekir yoksa bir baskı hissediyorum
Bende başak burcuyum tek türüm sanırım tembel başakOnlarla bizim zamanımız bir değil o da büyük kız ben de benden kendisi gibi olmamı bekliyordu ama çook farklıyız ben 3 gün eve elimi sürmesem umrumda olmaz
Başak burcu olmasına veriyorum
Ay o göz kırpma diiilBende başak burcuyum tek türüm sanırım tembel başak
Sen yavaş yavaş yap ben işten çıkınca (17:30) sonra da benle devam edersin istersenHizli hızlı gittiler bide 1 saat dediler bide kahve içeceklermisLimonsuzzcay Gonulmeyvesi 1 saat çok az bi kerem
Etcem etcem ne yaparsam iste. Camlar falan çok batık moralim bozuldu. Sen gelince de yaparızSen yavaş yavaş yap ben işten çıkınca (17:30) sonra da benle devam edersin istersen
Benim annem travmam. Aşırı bunaltiyordu sil topla süpür sanırım onun gıcıklığına şimdi asla yapmak istemiyorum gecmiyor o his
Ben kahvaltıdan sonra çocukları yıkadım duş aldım hazirlandim eşim beni hastaneye çocuklarında babanneye bıraktı doktora göründüm geri aldi benide kv ye getirdi burdayiz bileniniz varmı bilmiyorum şambörek yapacaz iç hazirlamis kv dem yani ev öyle kaldı akşam yemekten sonra geçeriz yorulmazsam bir elden gecirmeyi isterim bir gün yapmazsam herşey başa sariyir rutin çok önemli sizlere kolay gelsinHadi maratona çıkalım gidelim buralardan
Hizli hızlı gittiler bide 1 saat dediler bide kahve içeceklermisLimonsuzzcay Gonulmeyvesi 1 saat çok az bi kerem
Bel ağrısı çok rahatsz edici size iyi gelirmi bilmiyorum ama uzanıp ayakları germek o ağrıya bir nebze olsun iyi geliyor geçmiş olsun inşallahKahvaltı yaptık topladı kızlar.
Çok belim ağrıyor nolduysa yine oturduğum yerde fasulye ayıkladım biraz.
Şimdi biraz evi toplim tekrar gelicem ayıkladıklarımı yapıcam
Aman bizden kıymetli değil sonra da yapılırEşim de bana diyor bazen. Hiç rahatsız olmuyorum gözüme batmıyor diyorumbakmazsan görmezsin sonuçta
Yükselen burçta önemli tabiiBende başak burcuyum tek türüm sanırım tembel başak
O da başakYükselen burçta önemli tabii
Gönül İnternetten aldıklarım hiç işime yaramadı. Arada ki ceyizcilerden aldım iki defa çok kaliteli çıktı biri 1 yıl kadar oldu hatta.Kızlar alez tavsiyesi verecek varmi
Hisirdama yapmayan
2. Tura çıkarsan gelirim. Çocuklarla boyama yaptık işim yokmuş gibiBen geldimm
Makineye çamaşır attım️
Mutfağa geçtim️
Sofrayı topladım️
Bualsikalri makineye dizdim️
Ocağı tezgahı sildim️
Evi genel bi topladım️
Dikey süpürge ile süpürdüm️
Şimdilik bu kadar
Dolap ve çekmece içeri mutfak dolapları her yer gözüme çok batıyor
Ne zaman baslicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?