- 29 Ağustos 2021
- 378
- 1.535
- 63
BenimdeHaaa dedem de derdi komşuyu çağırın gelsin toplasın diye
Herkeste bunları cagirttiracak umursamaz varmış benceBenimdeev işi degilde bahçeye dair arazilere dair bir problem çıksa abimin bir lafı vardı Ali'yi çağırın Ali gelsin yani işi yapacak o kdr kişi varken kimse kıpırdamıyor du oda bunu derdi demeki herkesin varmış bı muhtarı alisi yoknazi
Biz de annemle o konu da hic anlaşmıyordukBenim annem travmam. Aşırı bunaltiyordu sil topla süpür sanırım onun gıcıklığına şimdi asla yapmak istemiyorum gecmiyor o his
Herkeste bunları cagirttiracak umursamaz varmış bence
Onları da mı anlamak lazım diyorum da olmuyor icimden gelmiyorBiz de annemle o konu da hic anlaşmıyorduk
dedigi sey hemen olmasi lazım yoksa sinirlenip kalkıp kendisi yapıyordu
Ondan bizim hic muhtar yoktu annem kalkardı
Onlarla bizim zamanımız bir değil o da büyük kız ben de benden kendisi gibi olmamı bekliyordu ama çook farklıyız ben 3 gün eve elimi sürmesem umrumda olmazOnları da mı anlamak lazım diyorum da olmuyor icimden gelmiyor
Geç görmüşüm azıcıkHadi maratona çıkalım gidelim buralardan
Eşim de bana diyor bazen. Hiç rahatsız olmuyorum gözüme batmıyor diyorumOnlarla bizim zamanımız bir değil o da büyük kız ben de benden kendisi gibi olmamı bekliyordu ama çook farklıyız ben 3 gün eve elimi sürmesem umrumda olmaz
Başak burcu olmasına veriyorum
Ben ben benSelamlar herkese hayırlı güzel haftasonlari diliyorum
Gece geç uyuyunca sabah da geç uyandık
Kahvaltı hazırladım uzun bir kahvaltı sonrası şekerim yükseldi birden sofrayı öylece bıraktım
Simdi maratona cikicam gelen var mıiii
Hadi o zaman başlayakBen ben ben
Ben de makinaya çamaşır atmıştım onları asıp mutfağa geçeyim .Hadi o zaman başlayak
Mutfağa giriyorum direk
Ama önden bi çamaşır atayım
Olur olur süper olurBen de makinaya çamaşır atmıştım onları asıp mutfağa geçeyim .
1 saat sonra kahvemizi yapıp gelelim
Kız 1 saatte hem iş yapıp hem nasıl yaprak saracaksınOlur olur süper olur
Önce bi evi hızlıca toplayıp öyle mutfağa girmeye karar verdim
Çünkü kolay çıkmayacam mutfaktan bugün
1.5 kilo yaprağa ne kadar pirinç hazırlıyım
Kız onu 1 saatin içinde yapamam tabi ama onlara hazırlık falanKız 1 saatte hem iş yapıp hem nasıl yaprak saracaksın
Bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?