Çok geçmiş olsun bonusumGündüz işlere diye kalktım kızımla ilgilendim parkta kayarken parmağı katlanmıştı ağrıyodu biraz baktık olmuyo akşam üzeri hastaneye götürdük.
ACilde röntgen muayne derken şükür ciddi bie şey yok zorlanmaya bağlı ağrı var.
Sabitlediler parmağı öyle duracak biraz.
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunGündüz işlere diye kalktım kızımla ilgilendim parkta kayarken parmağı katlanmıştı ağrıyodu biraz baktık olmuyo akşam üzeri hastaneye götürdük.
Geçmiş olsun bonusum Allah beterinden korusunGündüz işlere diye kalktım kızımla ilgilendim parkta kayarken parmağı katlanmıştı ağrıyodu biraz baktık olmuyo akşam üzeri hastaneye götürdük.
Hoşbulduk hepinizden dua beklerim evimin düzenini sağlamak ve hayatımı düzene sokup şifa bulmak içinHoş geldin.
O konu eski konu orası aktif olmayınca nego kendi konusunu açmış bütün konulardan çok daha katılımlı aktif oldu.
Nego olduğunda ödev yazıyordu ama uzun zamandır gelmiyor biz de ona saygımızdan ödev yazmıyoruz.
Bazen herkes kendine ödev veriyor.
Bİrlikte yapıyoruz yapacaklarımızı yarışma değil de kısa maratonlar yapıyoruz.
Eski arkadaşız hepimiz bu yüzden günlük muhabbetimiz de çok oluyor sayfada.
Bu saatte kimleri görüyorumGünaydınnnn
Nasıl da saçlarını arada sallıyor hey heyHayatın boş olduğu gerçeğiyle dolu duygusallı bir sabahtayım.
Sabah kahvesi yapayım.
HoşgeldinHoşbulduk hepinizden dua beklerim evimin düzenini sağlamak ve hayatımı düzene sokup şifa bulmak için
Hoşbuldum adım çiçekHoşgeldinkendini tanıtır mısın biraz kimsin kaç yaşındasın gibi
Dün beni yatırmadığın misafir eltin miydiEeeee eltim geliyor bugün boru mu
hoşgeldin,Hayırlı akşamlar bende katılabilir miyim ilerleme nasıl oluyor günlük temizlik vs nasıl ilerliyorsunuz herşey yazılıyor mu @chentiq in konusunu inceledim ödev vs var öyle mi ilerliyorsunuz benim en acil şekilde bir düzen temizlik vs halletmem lazım
a çok geçmiş olsun bonus Allah şifa versin önemli bişe deilmiş çok şükürGündüz işlere diye kalktım kızımla ilgilendim parkta kayarken parmağı katlanmıştı ağrıyodu biraz baktık olmuyo akşam üzeri hastaneye götürdük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?