Bende 17:30 da bitirdim yemek işini
Limonlu su falan yap ya da limon dilimi nane at içine elma da olur belki öyle içersinSu Icemiyorum.resmen midemi bulandiriyor
Evet abla limonlu denicem inşallahSuyun içine, salatalık limon nane maydanoz tarçın ne seversen atıp öyle içmeye çalışsan
Hadi bakalımmmBende 17:30 da bitirdim yemek işini
Evet bide öyle şeyler katarak denicem bakalimmLimonlu su falan yap ya da limon dilimi nane at içine elma da olur belki öyle içersin
Benimde çekti onu örnek verdim kız hdjdkdkdAyyy olsa da yesek canım çekti
DEne mutlaka akşamdan yaparsan 4-6 saat durursa hem tadını da etkisini de vermiş oluyor alkali su oluyor.Evet bide öyle şeyler katarak denicem bakalimm
Kaç litre su ictin bugün
Yemek işini bitirdin mi
Ve en son ne zaman tartildin
Hee olsun afiyet sofa olsunDEne mutlaka akşamdan yaparsan 4-6 saat durursa hem tadını da etkisini de vermiş oluyor alkali su oluyor.
Ben bugün ufak bir doğum günündeydim ve ufak bir kaçamağım var yemek yemedim vaktim olmadı ziyadesiyle açım
SU da 1 litre bile olmamış
Dün konuşsaydık bugün alırdımBenimde çekti onu örnek verdim kız hdjdkdkd
Turşu olucaktıBenimde yemeğim yoktu patates haşladım, bol soğanlı kavurdum türlü kurmuştum oda olmuş ayranımda var yeter
Abla bu nasıl bi anlatim gözünü sevdiğim acıktım şuan yaaBenimde yemeğim yoktu patates haşladım, bol soğanlı kavurdum türlü kurmuştum oda olmuş ayranımda var yeter
Dün tartıldım en son gönülHadi bakalımmm
En son ne zaman tartildin
Bide bugün kaç litre su ictin
Bende 1 litre ictimDün tartıldım en son gönül
2 litre içtim su şimdi çay içiyorum
Yeni oturdum bende ama birazdan çay bulaşığı çıkarMutfak olduğu gibi duruyorgelen var mıııııııı beraber yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?