- 13 Ağustos 2020
- 15.098
- 85.131
- 548
- 32
Kesin konusmadan susmuyorlar parem gelmeseler arıyorlar öyle konuşanı açma babam rahatsız oluyor de belki gelmezler. Yengemde anneme ölseydi böylee bakımı zor olur demişti. Çarpsan yeri vallaCanım dedim onu zaten bahçeye geliyorlar eve girmeselerde biri geldi bizim tanıdık vardı ikincide küt gitti dedi ya
Al küreği kov bahçeden diyor bir yanım deli olucam zaten moralim dipte
Agri kesici jel falan fayda ediyor muDillendirmim diyorum ama ağrılar bazen tavan yapıyor o durumdayım yemeği falan bıraktım uzanıyorum sızlama hissediyorum sadece
Bi daha bi gitsen canım ? Çok ağrıyor son zamanlardaDillendirmim diyorum ama ağrılar bazen tavan yapıyor o durumdayım yemeği falan bıraktım uzanıyorum sızlama hissediyorum sadece
Bir daha git doktora bonus yaDillendirmim diyorum ama ağrılar bazen tavan yapıyor o durumdayım yemeği falan bıraktım uzanıyorum sızlama hissediyorum sadece
1 aydır buzdolabı temizlemiyorum ben yaBuzdolabini sildim bide yerleştirdim
Yemekleri koydum şükür. 2 sepet çamaşır katladim
Kız benim ki de öyle temizdi ki Bisi aldıkça siliyordum üstten. karışmış düzenleyim derken aboo kirlenmiş baya1 aydır buzdolabı temizlemiyorum ben ya
1 aydır buzdolabı temizlemiyorum ben ya
bugun erısım yok, hukumet ne ıs cevırıyorsa artık...İnstadan vidyo bulup atardım daaa nasip değilmiş
Niye büyük beden kıyafetleri çirkin yapıyorlar sinir oluyorum
Benimde şuan sporumu bitmek üzereBonus Gonulmeyvesi
17:30 da yemek işini bitirdim
Şimdilik 1,5 lt su içtim
İnşallah akşam eşimle bozmam amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?