Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifasını düşün yaptir bence. ehliyse yapan kişi yaptir amaKayınvalidem sülük almış gelin sülük koyuyum dedi oraya gideceğiz korkuyorum nasıl bi şey canım acır mı ki
Yok canım acımıyor korkma, kendini rahat bırak. Şifa olsun şimdiden.Kayınvalidem sülük almış gelin sülük koyuyum dedi oraya gideceğiz korkuyorum nasıl bi şey canım acır mı ki
Ehlide değil kayınvalidem kendi yapacak koyuyorum tutuyor diyor bi güven alamadım o yüzdenŞifasını düşün yaptir bence. ehliyse yapan kişi yaptir ama
Sağol ablaYok canım acımıyor korkma, kendini rahat bırak. Şifa olsun şimdiden.
Korkma biliyordur kayınvaliden ona güvenmiyorsan bana güven birşey olmazEhlide değil kayınvalidem kendi yapacak koyuyorum tutuyor diyor bi güven alamadım o yüzden
Yapmıştır daha önce illaki emindir.Ehlide değil kayınvalidem kendi yapacak koyuyorum tutuyor diyor bi güven alamadım o yüzden
Benimde ebeveyn banyosu öyle. Yani yıkıyorum temizlenmiş gibi sonra çizgi çizgi beyaz beyaz izler var kurulayıp yaptım yine aynı izlerEğer o duşakabin camla baş gelirsem öncesi sonrası yaparım
Yani kötü bi şey olmaz heraldeKorkma biliyordur kayınvaliden ona güvenmiyorsan bana güven birşey olmaz
O zaten her şeyden emin öyle bir özgüven varYapmıştır daha önce illaki emindir.
Benimde umudum yok ama bir uğraşaçağımBenimde ebeveyn banyosu öyle. Yani yıkıyorum temizlenmiş gibi sonra çizgi çizgi beyaz beyaz izler var kurulayıp yaptım yine aynı izler
Çok geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermesinMerhabalar uzun süre yoktum çok zor günler geçiriyoruz burda her yer cayır cayır yandı yanıyor gencecik insanlarımız vefat etti sayısız hayvanlarımız telef oldu insan onun neyi beklediğini bilmiyor gece aniden kabusu yasadik kıyameti yaşadık dinmeyen fırtına ve etrafı saran ateş çemberi
Ohhh misss keyifli dakikalar ablaİyi pazarlar neler yapıyonuz kızlar
Bizde birazdan burda Aydos millet bahçesi var oraya gıdıcez termos lara çay yaptık, poğaça, kek, çekirdek akşama kadar ordayız kalabalığız kızımın kayınvalidesi ve görünce leri hep birlikte gıdıcez bakalım
Sağolasın penyezcim, sıcakta ütü zor oluyo bende bayram öncesi bir sürü yapmıştım ee yine birikti, hafta içi akşamları az az yapıcam, yoksa darlanıyorumOhhh misss keyifli dakikalar abla
Ütülenecek kıyafetleri hazırladım
Ütü masasını çıkarttım
Ütüye su koydum
Fişi takmak için bekliyorum ne bekliyorum bilmiyorummm
Bende geldim dışarı çok sıcaktı klimanın önünde mayıştım kalkıp banyoyaya girişsem iyi olacak yarında kahvaltıya davetliyizOhhh misss keyifli dakikalar abla
Ütülenecek kıyafetleri hazırladım
Ütü masasını çıkarttım
Ütüye su koydum
Fişi takmak için bekliyorum ne bekliyorum bilmiyorummm
Bayram öncesi bende yaptım ama yine çıktı ütü serinledi hava şimdi fişi taktımSağolasın penyezcim, sıcakta ütü zor oluyo bende bayram öncesi bir sürü yapmıştım ee yine birikti, hafta içi akşamları az az yapıcam, yoksa darlanıyorum
Amannnn boş ver yaparsın. ne kadar oradasın yavaş yavaş yormadan yaparsın canım dinlen şimdi kahvaltı için enerji toplaBende geldim dışarı çok sıcaktı klimanın önünde mayıştım kalkıp banyoyaya girişsem iyi olacak yarında kahvaltıya davetliyiz