- 11 Nisan 2007
- 82.970
- 481.481
Haa cüneyt arkın gibigeçen günlerde yazmıştım ya Tekvandoya gittim diye.. döner tekmede iyiydim. Halen az da olsa atabiliyorum dönerek tekme atıyorsun yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haa cüneyt arkın gibigeçen günlerde yazmıştım ya Tekvandoya gittim diye.. döner tekmede iyiydim. Halen az da olsa atabiliyorum dönerek tekme atıyorsun yani
Hahhhh işte öyleeeHaa cüneyt arkın gibi
Canım annemi fiziğe getirip götürüyorumMssPARE nasıl oldun pariş?
Canım annemi fiziğe getirip götürüyorum
Bir yandan temizlik yapıyorum
Bahçe isleri vb...daha tam dinlenemedim...ama iyiyim şükür gripten az öksürük kaldı iyiyim
Sorduğun için teşekkür ederim ❤
.sen nasılsin
fizik tedavi iyi gelir annene inşallah daha iyi olur , benim belimde fıtık vardı,20 gün fiziğe gittim çok iyi geldi banaCanım annemi fiziğe getirip götürüyorum
Bir yandan temizlik yapıyorum
Bahçe isleri vb...daha tam dinlenemedim...ama iyiyim şükür gripten az öksürük kaldı iyiyim
Sorduğun için teşekkür ederim ❤
.sen nasılsin
Aynen ablacığım daha önce fiziğe gittik iyi gelmişti ama fizik bitince harekete devam etseydi daha iyi gelicekti inşallah bu sefer hareketlerine devam ederfizik tedavi iyi gelir annene inşallah daha iyi olur , benim belimde fıtık vardı,20 gün fiziğe gittim çok iyi geldi bana
Anneciğine şifa olsun Rabbim senin gücünü küvvetini artırsın canımAynen ablacığım daha önce fiziğe gittik iyi gelmişti ama fizik bitince harekete devam etseydi daha iyi gelicekti inşallah bu sefer hareketlerine devam eder
Allah razı olsun efserimAnneciğine şifa olsun Rabbim senin gücünü küvvetini artırsın canım
Bende arkadan geliyorumYapılacak listem;
Çamaşırlar katlanıp yerleşecek
Evler süpürülecek
Mutfağın yeri silinecek
Şimdi halletmeye gidiyorum