- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Ya evet indirim almış bedeli neyse verdik gardas gibiDaha çoktu 1 güne inmiş gibi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya evet indirim almış bedeli neyse verdik gardas gibiDaha çoktu 1 güne inmiş gibi mi
2 saat bana yeter Sen ne kadarlık bir maraton istiyorsum lorammBen beeen kaç saat
niye ceza almış@MssPARE "bedelli ceza aldım bir günlük" diyor
selamları var yarın gelir
Sen bilmiyormusun bdv öyle bir yer müdürem hemen bantlıyor ağzımızıBedelli ne ki
Bdv de bir konuya yorumlar yapmış ondan ban yemiş bir günlükniye ceza almış
maşallahYağmurlu havada nasıl kötü olunur nasıllllll bebiklerim yıkanıyor
Rahmet cansuyu yağıyor kapıda kuraklık var bunu düşünüp hiç mod düşürmeyin.
Sarı kızımın çiçeklerine bakın ikiz üzüm salkımı gibi
Evet uzun süre ceza almayınca 1 gün tekrar ettikçe 1 aya kadar çıkıyorDaha çoktu 1 güne inmiş gibi mi
15.30 demişsin ben is çıkardım kendime o saate kadar ne yaparsam bakalim2 saat bana yeter Sen ne kadarlık bir maraton istiyorsum loramm
Hahahahaja öff
Aktif Lora en iyi temizlik şarkısını bulmuş olabilirim ya hahahaha o ağır çekimler o kıyafetlerin alakasızlığı saçaklı kot hahshaha sahnenin devamını merak ettiğim için bütün bunlar
Bu da beni çok duygulandiriyor süpürge açıkken bağırarak söylemelik
Ah Bonus çiçek sevdalısı ❤bugün öyle fırtına varki ektigimiz çiçekleri gülleri rüzgar söker mi korkusu yaşıyorum@MssPARE dışardan okursan sana gelsin bebiş ormandan minicik bi yaprak koparmıştı arkadaş bu papatya al dikersin demişti tuttu büyüdü çiçek açtı bile
Eki Görüntüle 3417182
Ha dudak ha diş eti işte ya anlayın sizdeHee depremden sonra yazmıştın hayal dudak diyor
Ben burdayım sen nerdesin