- 3 Temmuz 2020
- 1.291
- 7.589
Hos geldin ❤ ben de bingöllüyümİstanbul'daki doğup büyüdüm ben
Ama ç memleket Bingöl her yaz da gideriz, köy havası alırız, çocuklar özgürce oynar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos geldin ❤ ben de bingöllüyümİstanbul'daki doğup büyüdüm ben
Ama ç memleket Bingöl her yaz da gideriz, köy havası alırız, çocuklar özgürce oynar
Hoş buldum vay hemşoHos geldin ❤ ben de bingöllüyüm
Evet hemşom bingöldeyim ☺Hoş buldum vay hemşo
Orada mı yaşıyorsun
Yaptıklarının altını çizdin sandım hani gözümüze sokar gibiNiye cizili olmuş altları anlamadım neyyse
Korkutma beni zor mu
Ben kendimde balık burcuyum
Ortanca oğlumda yengeç biz sulugözlü aile
Farkettim onu ama hakkını vere vere gelmişsin öyle bazıları gibi düz değil10 sayfa geriden okuya okuya geldim onu da söylemeden edemiyecem
Ooo bu yaz, bir buluşmaya şahit olurmuyuz ki Tiniminimavihanim Lidlaylimİstanbul'daki doğup büyüdüm ben
Oyy ebesiii öpsünnn onuuu.Geçmiş olsunn HatunummmKüçüğün 2 yaş aşısını yaptırdım bacağına bakıp bakıp ağlıyor
Sağol kuzummmmmDinlen çiçeğim
Bakmaa goşş goşşş pamuğummmBirazdan bende çıkıcam işten
arkama bakmadan hemdeee
Hastanede bir buluşma olabilir pamuğusummmm adres belli Lidloşummmm
Bi durgunsun sanki efserim bi kahve yapammı kendine gelirsinBurdayım burda
kanepenin çökken kanerayındayım
Pazar memlekete gideceğim bu gitmeler gelmeler beni hem mental hem fiziki olarak yordu onun şeysiBi durgunsun sanki efserim bi kahve yapammı kendine gelirsin
Herşey olacağına varıyor kendini hırpalamaPazar memlekete gideceğim bu gitmeler gelmeler beni hem mental hem fiziki olarak yordu onun şeysi
Ellerine sağlık kuzum
Yazı denemesi yapıyorsun yine sandım bendeNiye cizili olmuş altları anlamadım neyyse
Bizimki Bir karagöz haçivat hikayesiKaç gündür efser yok, bonus neredesin diyince burdayım diyor yine gidiyor sonra yine aynı
Amin canımHerşey olacağına varıyor kendini hırpalama
RABBİM yar ve yardımcınız olsun tez vakitte bütün işleriniz hayırlısıyla kolaylıkla yoluna girsin
Burdayım burda
kanepenin çökken kanerayındayım