- 1 Aralık 2021
- 12.016
- 40.265
- 34
Yok iyi şükür sürekli bebeğe bakmak istiyor uyuyor diyorum ama dinlemiyorBi rahatsızlığı mı var acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok iyi şükür sürekli bebeğe bakmak istiyor uyuyor diyorum ama dinlemiyorBi rahatsızlığı mı var acaba
Yanına uzansa o da durmaz mı sessizce.Yok iyi şükür sürekli bebeğe bakmak istiyor uyuyor diyorum ama dinlemiyor
Yok annesi ile uyuyorlar gidip rahatsız etmesinYanına uzansa o da durmaz mı sessizce.
Hadi kalk yarım saat gece maratonu yapalım . Gömlekleri ütüle gerisi kalsın
Dur 5 dk ya başlıyorum o zamansweetgirlcandy ütü yapmaya mı gittin kız neyse ben de kalkayım makinayı çalıştırayım
Ben de seni bekliyordumDur 5 dk ya başlıyorum o zaman
Dur 5 dk ya başlıyorum o zaman
Hey Allah im nerden girdim yatacaktim ben şimdi sizi okuyunca yarın ki işi şimdiye aldım puffff saat 23:30 veee bende ütüyü açıyorum 10 parça var Hadi o zaman ütücüler başlayalımBen de seni bekliyordum
Hazır olunca hazırım de
Hadi ben de gaza geldim kalkıyorumHey Allah im nerden girdim yatacaktim ben şimdi sizi okuyunca yarın ki işi şimdiye aldım puffff saat 23:30 veee bende ütüyü açıyorum 10 parça var Hadi o zaman ütücüler başlayalım
Eltisinin çiceklerini sayıyordurBonus gel de gör bizi
Hazırım başlıyorumBen de seni bekliyordum
Hazır olunca hazırım de
Ulan hahahaha görmemiş gibi bi bakmışım ki balkonun lambası da yanmıyomuş telimin flaşıyla baktım ben alıştırdım onu da boynuz kulağı geçmiş şunları verdi banaEltisinin çiceklerini sayıyordur
Noluyo neye başlıyosunuz yeni geldim dahaHazırım başlıyorum
Ben geldim bileHazırım başlıyorum
Boşver ya yarın beraber yaparızBu heyecan ütü içinse anlıyorum kıyamet gibi var benim de önce namaz kılıcam
Sen bir üsütünü başını sirkelen bakalım ne dökülecekUlan hahahaha görmemiş gibi bi bakmışım ki balkonun lambası da yanmıyomuş telimin flaşıyla baktım ben alıştırdım onu da boynuz kulağı geçmiş şunları verdi bana