Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahur sonrası uyanmak zor oluyor okula gidenler kendi başının çaresine baktı bugün uyudum sabahAyyy herkesler uyukluyor böyle tatlı bir uyku olamaz gözlerimin üstünde ayı oturuyor ya hahahshaha
valla bende şaşırdım hocalar çok güzel anlattı soru cevap ve uygulama şeklinde oldu bizimki kalabalıkta değildik 11 kişiydik benim için çok faydalı bi eğitimdi memnun kaldım. tabiki inşallah hiç bi zaman kullanmak zorunda kalmayız o ayrı bi konu insan öyle bi durumda sakin kalabilirmi bildiklerini yapabilir mipapatyamm Senin nasıl güzel geçmiştiki millet sahurdan uykusuz Allah bizden yardım alacaklara yardım etsin
Bende böyleyimAyyy herkesler uyukluyor böyle tatlı bir uyku olamaz gözlerimin üstünde ayı oturuyor ya hahahshaha
Ooooo yeni süpürgemiO zaman günaydın
Bende öyleydim Uyudum bonusum dayanamadımAyyy herkesler uyukluyor böyle tatlı bir uyku olamaz gözlerimin üstünde ayı oturuyor ya hahahshaha
Ben böyle durumlarda yapamıyorum genelde panikliyorum bazde anlamsız donup kalıyorumvalla bende şaşırdım hocalar çok güzel anlattı soru cevap ve uygulama şeklinde oldu bizimki kalabalıkta değildik 11 kişiydik benim için çok faydalı bi eğitimdi memnun kaldım. tabiki inşallah hiç bi zaman kullanmak zorunda kalmayız o ayrı bi konu insan öyle bi durumda sakin kalabilirmi bildiklerini yapabilir mi
Ahiretliğim iyi olmasına sevidimSağol canım benim. Geçti inşallah öksürük Var sadece gönderdim okula
Durup durup yağıyor mübarek ağaçlara üzüldüm napalm Nasip vardır bir hayırKar geldi
Tesekkur ederim Kızım hastaydı canım çok şükür biraz daha iyidiGeçmiş olsun lora hasta mıydınız
Burda kesildi ahiretliğim catıdakilerde eridiDurup durup yağıyor mübarek ağaçlara üzüldüm napalm Nasip vardır bir hayır
Tesekkur ederim Kızım hastaydı canım çok şükür biraz daha iyidi
annelik böyle bişe işte kendinden vazgeçip çocuklarına koşmakBen böyle durumlarda yapamıyorum genelde panikliyorum bazde anlamsız donup kalıyorum
Son depremde o kadar gördük ettik anlattılar sakin kımıldamayın yatak yanı vb diye ben o panikle çocuklara koştum deprem bizi duvarlara çapıyor ben halen çocuk arıyorum 2 gün sonra omuzlarım nasıl ağrıdı çarpmanın etkisiyle o panikle anlamadık sonra farkına vardık
Sonraki artçılarda kızıma tebihledim önce kendini korumaya al geçtikten sonra bizim yanımıza gel diye o alıştı ben halen donuyorum arada kalıyordum
Bende zorladım giydirmeye. hava güneşli hergun bugunun ne özelliği var diyorlardı bakmadanBurda kesildi ahiretliğim catıdakilerde eridi
Bugün kızı giydirene kadar aklı dünde kalmış çok sıçakalarım yok terlerim dedi iyiki zorla giydirmişim
Benide kızdırdıBende zorladım giydirmeye. hava güneşli hergun bugunun ne özelliği var diyorlardı bakmadan
Ya şafi diye diye yap inşallah tutmazEvi toparladım. Bismillah diyip süpürmeye silmeye gecicem. Migren sinyal veriyor yine bir temiz hava alırım sonrasında inşallah
Çok biliyorlar ya biz annemiz ne derse koyun gibi yapardık iyi mi kötü mü neyseBenide kızdırdı
Yok ya ne soru cevabı anlattı bikaç tane de video.valla bende şaşırdım hocalar çok güzel anlattı soru cevap ve uygulama şeklinde oldu bizimki kalabalıkta değildik 11 kişiydik benim için çok faydalı bi eğitimdi memnun kaldım. tabiki inşallah hiç bi zaman kullanmak zorunda kalmayız o ayrı bi konu insan öyle bi durumda sakin kalabilirmi bildiklerini yapabilir mi