- 23 Mart 2022
- 14.197
- 53.102
- 41
ablam ibadet önce olsun. mis gibi yaparsın şimdi mutfağı burda yatsı şimdi okunuyor.Aksam namazi kıldım
Kurani kerim okudum
Yatsi namazi kildim
Velhasil kelam mutfak toplu degil
Bende gideyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablam ibadet önce olsun. mis gibi yaparsın şimdi mutfağı burda yatsı şimdi okunuyor.Aksam namazi kıldım
Kurani kerim okudum
Yatsi namazi kildim
Velhasil kelam mutfak toplu degil
Yaptim abla mutfak topluablam ibadet önce olsun. mis gibi yaparsın şimdi mutfağı burda yatsı şimdi okunuyor.
Bende gideyim
Maşallah kız 1 haftada 3 kilo ne demek tebrik ederimÇok teşekkür ederim. Gaza geldim diyorum diyetisyene de
Gecmis olsun canimSağolun kızlar
Sağol canım şimdi daha iyiyim inşallah yarına geçer ya titreme üşüme baş donmesi yasadım bugünGecmis olsun canim
Nasil oldun
Bazen öyle yoklayip gidiyor .dinlenmene ve beslenmene dikkat edersen hemen gecer insallah .bendede sık sık öyle oluyorSağol canım şimdi daha iyiyim inşallah yarına geçer ya titreme üşüme baş donmesi yasadım bugün
Valla vermiş gibi değildim. 2.1 i yağdan gitmiş güzel dedi. Bu hafta bi tık artırdı ama egzersiz yap yoksa bu haftaki gibi olmaz dedi. İnşallah böyle gider veririm deBİ de veremedim diyodun swet ilk hafta da güzel verilir zaten
Maşallah böyle devam bozmak yok yaza formda gireceksinValla vermiş gibi değildim. 2.1 i yağdan gitmiş güzel dedi. Bu hafta bi tık artırdı ama egzersiz yap yoksa bu haftaki gibi olmaz dedi. İnşallah böyle gider veririm de
Aç kaldım aç şaka bi yana nasıldı dedi. Dedim yemekler falan iyi ama biz sahura kadar oturuyoruz 12 1 de çok acıkıyoruz. Eee ben yatarsınız diye düşündüm uykusuzluk açlığı tetikler tabi dedi. Ara öğünü 12 ye aldı biraz da artırdıMaşallah kız 1 haftada 3 kilo ne demek tebrik ederim
İlaç falan aldın mı ilerlemedenSağol canım şimdi daha iyiyim inşallah yarına geçer ya titreme üşüme baş donmesi yasadım bugün
Ay inşallah inşallahMaşallah böyle devam bozmak yok yaza formda gireceksin
Şuan ki hakim