- 1 Aralık 2021
- 12.016
- 40.265
- 34
Bende mutfağa gideceğim şimdiNiyet ettik mutfak dolap içlerini düzenleyip silmeye.... gözlerrr nazarlarrr yok ola yok ola yok olaaaa
Haydeeyinnn ben kaçtım
Bonus
@Limonsuzzcay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende mutfağa gideceğim şimdiNiyet ettik mutfak dolap içlerini düzenleyip silmeye.... gözlerrr nazarlarrr yok ola yok ola yok olaaaa
Haydeeyinnn ben kaçtım
Bonus
@Limonsuzzcay
Ayyy nanecimm hadi gel gel kalabalık olalım kolay gelsin hepimizeBende mutfağa gideceğim şimdi
Ya bende de 1 haftadır falan ağırlık var o zaman herkeste mi var bu dolunay çarptı resmen. Uyusam dursam hiç halim yok benimSabah çocuklar okula gidince mutfağı temizleyecektim ama nasıl olduysa uyumuşum
DArısı başıma inş
Sağolasın canım Allah razı olsunYaaa yaptınız mı hadi hayırlı uğurlu olsun sizin alt kata oturdu demi kv en son kabul etmişti. Ahsen son gaz kudurmaya devam. Aşırı ama aşırı yoruluyorum beden yorgunluğu dışında zihnim de yoruluyor düştü düşecek diye düşünmekten. Ama şükür sağlıklı ya elbet durulur büyüdükçe diyorum
Afiyet olsun maşallah sen hep hamaratsınMutfağı temizledim
bulaşık makinesini çalıştırdım
Ocağı sildim dolap yüzünü ve tezgahı sildim çay içiyorum şimdi
Hamaratlik ben ne alaka diyordur Bu gün küçük erken uyudu uyumuşken penyez83 ün mesajını gördüm onun desteği ile yaniAfiyet olsun maşallah sen hep hamaratsın
Benim de eşim gecikince ellemedim henüz bulaşıklar duruyor bende kitap okudum.
Ayy geçmiş olsun yaaa. Bizi yormaları neyse canlarına zarar gelmesin de. Ahsende taşınmadan eski evdeyken beşikten atladı uyanır uyanmaz. Kafasını şifonyerin köşesine çarptı hafif kanadı falan. İnsan kötü oluyor öyle görünce. İnşallah azalır 3 yaş çok uzun değilSağolasın canım Allah razı olsun
Bizimki de öyle çok hareketli sandalyeden düştü akşam yemeğinde ben sofrayı kurarken ağzı burnu kanadı maalesef buna da şükür.
Üç yaşa azalır o hareketlilik inş.
Olmadı o iş her şerde vardır bir hayır kiracı da çıkmadı karıştı yine bizim mesele böylesi hayırlıymış demek ki.
Oooo gelmez mi ellerine sağlık ablaYooo yoooo yorulmadım kiiii sonu güzel olacak az kaldı diyorduuuu kendi kendine penyezzz geliyor mu çamaşır suyu kokusu
Sağol canım sizede geçmiş olsunAyy geçmiş olsun yaaa. Bizi yormaları neyse canlarına zarar gelmesin de. Ahsende taşınmadan eski evdeyken beşikten atladı uyanır uyanmaz. Kafasını şifonyerin köşesine çarptı hafif kanadı falan. İnsan kötü oluyor öyle görünce. İnşallah azalır 3 yaş çok uzun değil
Yaaa dediğin gibi vardır bi hayır
Aa olur mu öyle dört çocuk anasısın maşallah sana herşeyini yapıyorsun daha ne olsunHamaratlik ben ne alaka diyordur Bu gün küçük erken uyudu uyumuşken penyez83 ün mesajını gördüm onun desteği ile yani
Sağ ol canımAa olur mu öyle dört çocuk anasısın maşallah sana herşeyini yapıyorsun daha ne olsun