- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.379
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buarada daha ne olsun herşeyi yapmışsınEvi topladım süpürdüm çamaşır katladım çiçek temizledim yetti zaten Limonsuzzcay
Bende öyle oldum yarında çok yogunumEfser Bugün olmadı benden
Bende öyle oldum yarında çok yogunum
Biraz biraz yaparız işte ne acelesi varOLum kim temizliycek bu evleri
Demişim gelmemişim Hazır iş yapmışım yazayımKızı uyutup geliyorum bende
İlham perilerimi bekliyorum rötar yaptılar 9 aydır gelemedilerOLum kim temizliycek bu evleri
Sorma sorma bana da gelmedilerİlham perilerimi bekliyorum rötar yaptılar 9 aydır gelemediler
Olmaz olamaz yeşil çay iç limonlu kendine gelirsinYapmam gereken birsürü iş var ve acaba uyusam mı diye düşünüyorum
Kız onun için de ayağa kalkmam lazımOlmaz olamaz yeşil çay iç limonlu kendine gelirsin
Ben yeşil çay içiyorum da şimdi ondan dedim limonlu sevdiğin için limon ekledim yazarken deKız onun için de ayağa kalkmam lazım
Hem kalksam çay içerim
Ah benim düşünceli arkadaşımBen yeşil çay içiyorum da şimdi ondan dedim limonlu sevdiğin için limon ekledim yazarken de
Ulan kimse de elimden tutup hadi kalkalım demediŞu an beni maratona çağıdınız çağırdınız yoksa uyurum ona göre
Nane Limon Kabugu kızım sana söylüyorum nanecim sen anlaUlan kimse de elimden tutup hadi kalkalım demedi
Evet çamaşır katlamam lazım hadi kalkalımNane Limon Kabugu kızım sana söylüyorum nanecim sen anla