Merhabalar, iyi haftalar; İstanbul yağışlı ama bu sabah yine de yağmurluğumla yürüyerek geldim işe 07:30'da burdaydım (tempolu yarım saat). Yeşilçay içtim, sonra suyla devam ettim. Saat 11:00 de sade Türk kahvesi içine hindistan cevizi yağı ekleyerek. Sonra 13:00 de ilk öğünümü yedim (2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, birer tutam maydonoz ve dereotu, 2 ceviz içi, 1 dilim tam buğday ekmek, az beyaz peynir. Çayı şekersiz içemediğimden çay içmemeyi tercih ettim :)) Suyu ofiste kaldığım sürede 1,5 litre içip eve gidince de dün akşamdan hazırladığım 1litre suya detox suyumu içerek günlük 2,5 litre su kotamı doldurmaya niyetliyim. Eve yine yürüyerek gitmeyi planlıyorum. Dün kıymalı ıspanak yapmıştım eve gidince ondan 1 tabak yiyeceğim yoğurt eşliğinde ve yemek olayını kapatacağım 19:00 u geçirmeyeceğim 2.öğünüm için. Bu akşam yemek yapma işim yok o sebeple ütülerimi bitirmeyi planlıyorum. Bir de hedefim mutfağı temiz düzenli bırakmak. Sizler nasılsınız? neler yapmaktasınız, hayat nasıl gidiyor?