- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
To be ne canımHayırlı cumalar canlar bende de. Rutin işlere devam
Yarına yemek isim var misafir var saniirm
Bende bride to be ye gidicem sanırım daha belli degil
Banyo WC yıkandı paspaslari yıkaniyor
Çamaşırlar yikanıyor asılıyor
Bir posta daha var sonra bitiyor
Pazartesi haftalık temizliğe giriscem sanırım umarım o zamanda dolu dolu iş yazarım
Teşekkür ederim Teneffüscüm.Geçmiş olsun.
Oğlunuzu da tebrik ediyorum, Allah ilmini irfanını artırsın nice başarılara inş.
Tatil güzel olmuş ama sizin için seyahatler güzeldir motivasyon oluyor.
Benim sıkıcı geçti sıcaklardan ayrılamadık zaten herşey ateş pahası oldu küçük tatiller bile imkansızlaştı.
Şehir içi pikniklere gidebiliyoruz o kadar.
Küçükken yaz ayına bayılırdım şimdi tam tersi
Partiye gidecekmiş kına gecesinin bekarlığa veda haline dönmüş haliTo be ne canım
allahım ben neler düşünmüştüm oysa tobe toobeeeePartiye gidecekmiş kına gecesinin bekarlığa veda haline dönmüş hali
To be ne canım
Bride to be bekarlığa vedaBende anlamadım to be gidicem yazmış Tubismavis nereye yolculuk
Öyleymiş yaaaaa az gülmedim sonradan Hadi benim yaş var da bilmiyorummm.... lorada anlamamışBride to be bekarlığa veda
Yok canım insta da çok çıkıyor diye biliyorum ben de yaşla ilgili değildirÖyleymiş yaaaaa az gülmedim sonradan Hadi benim yaş var da bilmiyorummm.... lorada anlamamış
Sosyal medya pek kullanmıyorum canim çevremde de " bride to be " ye davet edilmedim. Yaşı ondan yazdım gençler gidiyor demek ki diyeYok canım insta da çok çıkıyor diye biliyorum ben de yaşla ilgili değildir
Nasıl gülüyor gevrek gevrekBride to be bekarlığa veda
Ay abla gavur icadı veda partisi deseler yaÖyleymiş yaaaaa az gülmedim sonradan Hadi benim yaş var da bilmiyorummm.... lorada anlamamış