Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gündüz zor abla kısa oluyor uykusu bölünür. Akşam rahatım şükür ama onda da yorgunluk çöküyor bişey yapasım gelmiyor 🤭 ama mecburum bi şekilde halletcem😂
Halledersin inşallah canım eğer kalkabilirim dersen sabah çocuktan önce uyan derim. Sabah yarım saat akşam 1 2 saatten daha verimli oluyor bence

Benim küçük telefonu elim de görünce ağlıyor o yüzden onun uyumasını kk girerek değerlendiriyorum 😂
Benimki telefondan daha anlamıyor ama kağıt kalem ilgisini çekiyor görünce almak istiyor o uyanıkken kitap kuran falan hic okuyamıyorum sabah erkenden o uyanmadan bakabilirim ancak 😅

Ders çalışmayı planlayan hanımlar sabah namazından sonra, 45 dk ve yatmadan önce 30 dk çalışmanızı öneririm.

Başlarken besmele çekip, Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr duasını okuyunuz

Anlami Rabbim kolaylaştır zorlaşırtırma hayırla sonuçlandır 🤲

Ders çalışmayı planlayan hanımlar sabah namazından sonra, 45 dk ve yatmadan önce 30 dk çalışmanızı öneririm.

Başlarken besmele çekip, Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr duasını okuyunuz

Anlami Rabbim kolaylaştır zorlaşırtırma hayırla sonuçlandır 🤲
Allah razı olsun deneyecem insallah❤ en sevdiğim dua başım sıkıştığında okuyorum ve her zaman yardım ediyor Rabbim ders için ilk defa deneyecem

Ay çok zor erken kalkmam zaten 8 de uyanıyor en geç daha erkeni benim için imkansız 🤭😂😂😂
Benimki de öyle 7 7 buçukta kalkıyor. Ben 5 gibi kalkmaya çalışıyorum her gün mümkün olmuyor ama en azından kalkabildiğimde verimli oluyor baya

Merhabalar kızlar hayırlı günler🌸🥰
Dün çok yoruldum.Yüklük ciflendi silindi yataklar güneşlendirildi hurçları yıkayıp yerleştirdik eşimle resmen işkence
biz hiç yorganda ötmüyoruz gerek duymadık hiç🥴
Eşim isyan etti🤣 kv nin de bi düzine yatağı var 🤦 elini sürmüyor yazlık yaparlar belki dedim kalsın ama yapmayacaklar gereksiz yani ihtiyaç sahibi insanlar var verse keşke.
Depremde bi yorgan yastık takımımı verdim hâlâ da çok fazla bence.🥴
Evi süpürdü dün eşim.
Mutfağı toparladım,yemek yaptım.
4 posta çamaşır yıkandı.
Kahvaltı yapıldı.
Yataklar toparlandı.
Salon yine dağıldı az biraz dinlendikten sonra başlayacağım inş.🤦
1 posta bebişin çamaşırlar yıkanacak
Mutfak toparlanacak.
Banyo elden geçecek.
Sağlık ocağına gidilecek inş.

Huzurlu haftalar ❤