- 30 Ocak 2015
- 18.271
- 17.393
- 298
- 29
Biraz önce gördüm bunu kopyalamıştım benden hızlı cıktın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende görür görmez aldım geldimBiraz önce gördüm bunu kopyalamıştım benden hızlı cıktın
Bugün bende dip köşe bi gireyim buharlayım her yeri diyorum bakalımEşim işe çocuklar da okula gittiler.Yatsam uyurum ama iş yapıcam
Amin abla Allah razı olsun inşallahRabbim tez vakitte maddi manevi bolluk ferahlık versin. Afiyetle kolaylıkla geçsin bu günlerin gönülüm
Amin çok teşekkür ederimRabbim ferahlık versin canım
Amin canım inşallahBen de aynıyım canım Rabbim ferahlık versin hepimize
Amin canım inşallah teşekkür ediyorumAllahım ferahlık versin inşallah gönülcüm
Amin inşallah canım hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınızCanım ya dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bunları , yalnız değilsin yani. Allahım İnşirah ferahlığı versin kalbine canım
Aminn çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canım. Gönlüne ferahlık versin inşallah
Dediğini istesemde yapamazdım zatenCanım ağladı diye dediğini yapsaydın bu defa her seferinde ağlardı istediğini yaptırmak için. Ben de çok üzülüyorum sonradan ama bazen başka türlü dinlemiyorlar sözümüzü.
Rabbim kalbine ferahlık versin. Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz.Bu aralar iyi değilim..
Maddi manevi çok yorgunum..
Enerjim bitmiş gibi hissediyorum..
Kafam donuk dolu..
Hiç bir iş yapamıyorum..
Zaruri olanları yapıyorum sadece..
Dün güzelce dinlendim hiç bir iş yapmadım..
Yattım uyudum kalktım..
Bu hafta her anlamda bereketli geçsin istiyorum, kendime iyi gelecek yine benim biliyorum...
Rabbim kalbine ferahlık versin , tez zamanda sıkıntıların geçer inşallah gönülcümBu aralar iyi değilim..
Kafam donuk dolu..
Hiç bir iş yapamıyorum..
Yattım uyudum kalktım..
Bu hafta her anlamda bereketli geçsin istiyorum, kendime iyi gelecek yine benim biliyorum...
Yok efserim çok bunalmıştım evde dışardayım arkadaşlarla çay içtimBonus evdemisin
Tam bende etiket edecektim bonusum iyi etmişsin şifa olsunYok efserim çok bunalmıştım evde dışardayım arkadaşlarla çay içtim
Bu aralar iyi değilim..
Kafam donuk dolu..
Hiç bir iş yapamıyorum..
Yattım uyudum kalktım..
Bende aynıyım yaw. İşlere koyuldum yapıp çıkayım diyorum. Ahsenin huysuzluğu da belki ondan alışkındı dışarda olmaya evde kaldıGönül kuşum ben de öyleydim toparlayamadım çıktım evden bugün gidince yapıcam işlerimi inş
Şifa olsun bonusumYok efserim çok bunalmıştım evde dışardayım arkadaşlarla çay içtim