- 30 Ocak 2015
- 18.261
- 17.308
- 298
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne tür kitaplar okursun ben genelde polisiye gerilim20 sayfa kitap okudum. Benim başka kitaplar almam lazım beni sarmıyo bunlar. Güzel tavsiye edebileceginiz kitaplar var mı
Kişisel gelişim kitapları cok seviyorum. Okuduğum kitabın bide konusunun akıcı olması lazım akıcı olmayınca elime alasım gelmiyoNe tür kitaplar okursun ben genelde polisiye gerilim
Lohusaliktandir oBu gassali izleyip sadece sonu biraz hüzünlü diyen kimdi lan? Ben nazım abi ölünce iptal oldum
İçeyimO zaman biraz daha iç otururken
Ben demiştim hahaha son bölümü acıklı ya nazım abinin ölümü bana geçmediBu gassali izleyip sadece sonu biraz hüzünlü diyen kimdi lan? Ben nazım abi ölünce iptal oldum
Kolay gelsinHayırlı geceler herkese
Evim toplu, mutfağım dağınık sadece mak.boşaltıp kirlileri yerleştireceğim.
Biraz da katlanacak çamaşır var.
Uykum yok gün içinde uyudum yaparım
Nası ya küt diye gitti adamBen demiştim hahaha son bölümü acıklı ya nazım abinin ölümü bana geçmedi
Niye bayılcaklae kızNeden bayılsınlar diye mi
Oo ben o kadar hızlı olamam beybi. Şimdi okunaya geçiyorum etiket yapayın diye girmiştim foruma :)@Gonulmeyvesi Ssero O _okyanus kızlar iyi akşamlar kitap okudunuz mu? Aha ben iki gün önce 80 sayfalık ince bir kitaba başlamıştım 20 sayfasını okumuştum. Kalan 60 sayfayı okuyup bitirdim. Okuyunca yazın siz de
Valla yersen olayyyKahveyle çekirdek olur mu yavrum
Aklın fikrin izdivaç
Teşekkür ederimKolay gelsin
Yeni aldım.20 sayfa kitap okudum. Benim başka kitaplar almam lazım beni sarmıyo bunlar. Güzel tavsiye edebileceginiz kitaplar var mı
Bilmem valla cok gecmedi cenazede karısının anlattığı kocasıyla abisinin küslüğüde çok saçmaydı ondan heraldeNası ya küt diye gitti adam
Ne izdivacı beybi napıyorum benAklın fikrin izdivaç
Yaa adından belli kankam okuması iyi gelir insallah sanadaYeni aldım.
Teselli arayışı.
Sanki bana yazılmış..