koyu bi renk sanki bonus fujya olabilirmi ? benimde küçük bü orkidem vardı yavru vermiş onu ayırmam gerekirmi bide ne zamanAyy rengini bilmeden aldığım kesin beyazdır dediğim orkidenin tomurcuklarına gözüm takıldı beyazdan farklıpembedir belki bi fikrim yok ama sanki beyaz değil
Mor çıkacak benceAyy rengini bilmeden aldığım kesin beyazdır dediğim orkidenin tomurcuklarına gözüm takıldı beyazdan farklıpembedir belki bi fikrim yok ama sanki beyaz değil
Evet kuşkonmaz baya büyüdüDalı ufakken bağlamadım böyle yana uzadı benimkide şimdi bağladım diğer çıkanları orkide çubuğu yoktu uzun çöp şişlere bağladım
Arkadaki kuşkonmaz mı ne gizel
Abla fuşyanınki daha koyu gibi gerçi büyümedi büyümüş tomurcuğu bilmiyorum ama şu an baya koyu bak.koyu bi renk sanki bonus fujya olabilirmi ? benimde küçük bü orkidem vardı yavru vermiş onu ayırmam gerekirmi bide ne zaman
Bende hiç sorun olmadı onlarSite bi parça düzelmiş. Ama emojilerde zorlanıyor.
Yani diyor ki ; gülme, muhteşem de atma, dümdüz beğen geçinadına mıhtışim atıcam
MAviler orjinal değilmiş parişim boyalı.Evet kuşkonmaz baya büyüdü
Benim.beyaz acıyor geçen sordum.mavi açan orkideyi 350 tl dediler
Ay uyku sersemi yanlış yazmışımHosgeldin
Benmde 3 aylık kızım var
Aaaa öyle mi bak bilmiyordumMAviler orjinal değilmiş parişim boyalı.
İkinci kez mavi açmaz yani.
350 anca orkide için. Çiçekleri geçince dalını kesiyolar o halde uygun satılıyor baya denk gelirsen
Ben uykusuzluktan annemin adını unuttuğumu biliyorum oluyor boyle seylerAy uyku sersemi yanlış yazmışım
Oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?