- 8 Aralık 2011
- 44.943
- 159.997
- 798
Birde diğer seceneğe mi baksakDedim ki bu diversey mavisi ya da pembesi olsun yakarım burayı dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde diğer seceneğe mi baksakDedim ki bu diversey mavisi ya da pembesi olsun yakarım burayı dedim
Ay valla çok kötü ben hiç beğenmedim gözüme ışık tutmuşlar gibiBirde diğer seceneğe mi baksak
Pariş ayetin tamamı değil mesela bir kısmı olursa okunmaz mı yine. Biz önceden bebek için okurken orda kimdi hatırlamıyorum ayetin tamamı değilse okunur demiştiKeyf süresi ve zaten ayet diye yazıyor canım
Ayetler regli iken okunmaz ⚘
Kuzum Kuran da geçtiği için ister yarim ister tam okunmazPariş ayetin tamamı değil mesela bir kısmı olursa okunmaz mı yine. Biz önceden bebek için okurken orda kimdi hatırlamıyorum ayetin tamamı değilse okunur demişti
Pariş ayetin tamamı değil mesela bir kısmı olursa okunmaz mı yine. Biz önceden bebek için okurken orda kimdi hatırlamıyorum ayetin tamamı değilse okunur demişti
Kuzum Kuran da geçtiği için ister yarim ister tam okunmaz
Yarım okunduğu zamanda ayet kurada geçiyor ve harfleri var
Regli iken sadece dinlendir
Maşallah mübarek olsunKızlar ben bişey yaptım
Kendim için çay demledim ilk defa
Ben okumadım da hiç öyle demişti birisi işteKuzum Kuran da geçtiği için ister yarim ister tam okunmaz
Yarım okunduğu zamanda ayet kurada geçiyor ve harfleri var
Regli iken sadece dinlendir
Teşekkür ederim Allag razı olsun çok güzel bi duyguymuşMaşallah mübarek olsun