• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok fena fren ayağında bıraksam freni ya duvara çarpışam ya mapus damlarına

Duruyorum vallahi ilknur yazarsam çok fena yazicam

Cok doğru şeyler yazicam ama bu bazılarına dokunacak 👍👍👍

Heleki 3 aylara giriyoruz içim de bir sevinç bayram çocuğu gibiyim

Bu sevincime kimse dokunmasın...
Boşver uğraşma. Bazılarına anlatsan da anlamaz ne gerek var

Bikaç videoda gördüm yapıyorlar. Benim fırın da anca çıkar diye düşündüm demek ki 😅
Benimki de şahsen öyle domol mesela iyi diyor herkes ama benim fırında asla işe yaramadı. Ta ilk evlendiğimde almıştım domolu o zamanlar sıkıyordum köpüğü bana mısın demiyordu. Bide her fırın yemeğinden sonra silerim bekletmem yani

Benim burnumda cok kanardı sürekli damarın üstündeki tabaka mı neyse o inceymis damar catlaması mı deniliyio ona. Artık kanamıyo bi senedir çok şükür
Benim 20 li yaşlarımda şöyle 10 yıl bir alejik durum yaşadım her bahar hapşuruk tıskırıkla tıkanma ile geçirdim
O sıra hep kanardı bende zorlamadan oldu sonra diye düşünüyordum alejiye bağışıklık kazandım aleji oluyorum ama tıkanma kalmadı çok şükür ama burun kanamam ara ara devam ediyor ve kurutuğu zaman daha çok kanıyor

Kaç gündür duşakabindeki su lekeleri gözüme batıyodu hem çamaşır suyu hem su pembe şey ondan sıkınca çok kötü oldum
Ay naptin yahu ben geçen yanlışlıkla lavaboyu temizlerken çamaşır suyuyla karıştı da fena bi koku oluyor

Niye kanamıyor acaba 😀😁
Ahhaha saklıyo muyum ben sanki söylerim nolcak😂
Benim 20 li yaşlarımda şöyle 10 yıl bir alejik durum yaşadım her bahar hapşuruk tıskırıkla tıkanma ile geçirdim
O sıra hep kanardı bende zorlamadan oldu sonra diye düşünüyordum alejiye bağışıklık kazandım aleji oluyorum ama tıkanma kalmadı çok şükür ama burun kanamam ara ara devam ediyor ve kurutuğu zaman daha çok kanıyor
Benimde alerjim var suan ne durumda bilmiyorum tekrar baktırmak lazım. Bide gül hastalıgı var burun ve burun cevremde metenin hamileliginde oldu ne alakaysa
Ay naptin yahu ben geçen yanlışlıkla lavaboyu temizlerken çamaşır suyuyla karıştı da fena bi koku oluyor
Oo hemde ne kokuydu yaktı bogazımı🫠

Selam sultanlar
Sabah kısa bi ev turu attıktan sonra arkadaşıma gittim.
Orda kahvaltı yaptık, onun dolabı için sarma sarıp içli köfte yaptık.
Doğrusu ben sarma ekibindeydim, ötekini beceremem🥹

Geldiğimden beri oturuyorum 😒
Şimdi bi bismillah diyip kalkıyım.
İşe güce bakıyım.
Yemek ayarlıyım.
Çocuklar gelir.
Çamaşır var.
Yarın tatil herkes evde olacak madem ev toplu olsun,iş kalmasın.

Bir de vestiyer, portmanto, ayakkabılık ne derseniz artık o şeyi düzenlicem. Bugunun yıldız işi bu.

🤗

Benim burnumda cok kanardı sürekli damarın üstündeki tabaka mı neyse o inceymis damar catlaması mı deniliyio ona. Artık kanamıyo bi senedir çok şükür
Dr yakıyo arabaya biniyoruz bi daha kanıyo sabah uykudan uyandırdı neyseki durdu şu an

Selam sultanlar
Sabah kısa bi ev turu attıktan sonra arkadaşıma gittim.
Orda kahvaltı yaptık, onun dolabı için sarma sarıp içli köfte yaptık.
Doğrusu ben sarma ekibindeydim, ötekini beceremem🥹

Geldiğimden beri oturuyorum 😒
Şimdi bi bismillah diyip kalkıyım.
İşe güce bakıyım.
Yemek ayarlıyım.
Çocuklar gelir.
Çamaşır var.
Yarın tatil herkes evde olacak madem ev toplu olsun,iş kalmasın.

Bir de vestiyer, portmanto, ayakkabılık ne derseniz artık o şeyi düzenlicem. Bugunun yıldız işi bu.

🤗
Oh ne güzel arkadaşlık öyle 😍

Back
X