- 12 Haziran 2019
- 18.219
- 110.370
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok moralini bozma canım eşine de belli etme bekletip denersin her yüzeyin yıpranmışlığı farklıdır.Siz nerelerde memnun kalmıştınız bi de öyle deneyeyim. Çok moralim bozuldu
Parmağı çok büyük olmuş baktıkça gülüyorumEline sağlık çok güzel
O kadar moralim bozuldu ki anlatamam . Kaç gündür hevesle bekliyorumÇok moralini bozma canım eşine de belli etme bekletip denersin her yüzeyin yıpranmışlığı farklıdır.
Ziyan değil aldığın ürünler sırf musluk için bile kullanılır öyle düşün
Ben çok mutsuzum ya
Ürünlerim geldi. Ben mi çok beklentiye girdim yoksa yanlış mı temizledim bilmiyorum ama küvet ve lavabodaki sararmış yerleri tam çıkarmadı
Canım bozma moralini. bonusun yazdığı gibi her yüzeyin yıpranmışlığı farklıdır. Ben pembe olanını çaydanlık, musluk, lavabo ve mutfak yer zemini derz aralarında kullandım pırıl pırıl oldu. Ayrıca ocağın kenarında (beyaz) sararmış bir yer vardı ne yaptıysam çıkmamıştı dün akşam sildim ve çıktı.Siz nerelerde memnun kalmıştınız bi de öyle deneyeyim. Çok moralim bozuldu
Benim fayanslarda bile güzel olmadı ya duvarda ya hemen akıp gitti ondan mı bilemedim fırçayla da sildim ama şimdi baktım derz araları ve fayanstaki kireçler duruyorCanım bozma moralini. bonusun yazdığı gibi her yüzeyin yıpranmışlığı farklıdır. Ben pembe olanını çaydanlık, musluk, lavabo ve mutfak yer zemini derz aralarında kullandım pırıl pırıl oldu. Ayrıca ocağın kenarında (beyaz) sararmış bir yer vardı ne yaptıysam çıkmamıştı dün akşam sildim ve çıktı.
Sıkınca beklet biraz hemen silme. Mavi olanını henüz kullanmadım.
Ben fayans aralarını diş fırçası ile temizledim. Bazı yerler tam beyaz olmadı ama, o da derzler artık yıpranmış 16 yıllık bina normaldir. Ona rağmen güzel yaptı pembe olan.Benim fayanslarda bile güzel olmadı ya duvarda ya hemen akıp gitti ondan mı bilemedim fırçayla da sildim ama şimdi baktım derz araları ve fayanstaki kireçler duruyor
Küvete tekrar sıkıp bıraktım bakalım. Şişenin yarısı bitti
Millet nerelere para harcıyorda bu kadar moral bozmuyor gendine gel haaBenim fayanslarda bile güzel olmadı ya duvarda ya hemen akıp gitti ondan mı bilemedim fırçayla da sildim ama şimdi baktım derz araları ve fayanstaki kireçler duruyor
Ahanda yakaladım seni Bonus sosyal medya sallanıyor bi işi başlayıp bırakıp diğerine heves eden gadin diye
En önemli nokta bu bencede bonusum canımızı üzmeye değmez. Çok da iyi çıkarmıyorsa çıkarmasın. Aklımızda kalacağına denedik deriz. ev için harcanan para sonuçta Limonsuzzcay boş ver gel akşam gayfe içelimMillet nerelere para harcıyorda bu kadar moral bozmuyor gendine gel haa
Süngere sıkıp öyle duşkabini yıkadım ben pembeyle ama en çok musluktan memnun kaldım muslukların kirecini güzel temizliyor
Ben çok mutsuzum ya
Ürünlerim geldi. Ben mi çok beklentiye girdim yoksa yanlış mı temizledim bilmiyorum ama küvet ve lavabodaki sararmış yerleri tam çıkarmadı
Yavrum yarısı nasıl bittiBenim fayanslarda bile güzel olmadı ya duvarda ya hemen akıp gitti ondan mı bilemedim fırçayla da sildim ama şimdi baktım derz araları ve fayanstaki kireçler duruyor
İvet suya koydum birinde görmüştüm uzun süre dayansın diyeSuya mı koydun havucu
Afiyet olsun naneEki Görüntüle 3522256
Kardeşimle kahve içtik öncesinde spor niyetine yürüyüş yaptım
Evi genel olarak düzenledim
Süpürüldü onun dışında bir şey yapmadım
Yoğurtlu pancar çorbası yaptım
Fırında tavuk yapacağım birazdan
1 bardak bulguru suyla kaynatıp buzlukta haşlanmış pancardan (ıspanak da olur 1 bağ) göz kararı ekleyipAfiyet olsun nane
Çorbayı merak ettim nasıl yapıyosun