• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Siz nerelerde memnun kalmıştınız 🙁 bi de öyle deneyeyim. Çok moralim bozuldu
Çok moralini bozma canım eşine de belli etme bekletip denersin her yüzeyin yıpranmışlığı farklıdır.
Ziyan değil aldığın ürünler sırf musluk için bile kullanılır öyle düşün

Çok moralini bozma canım eşine de belli etme bekletip denersin her yüzeyin yıpranmışlığı farklıdır.
Ziyan değil aldığın ürünler sırf musluk için bile kullanılır öyle düşün
O kadar moralim bozuldu ki anlatamam . Kaç gündür hevesle bekliyorum 🙁
Sana zahmet sen nereleri ve nasıl yapmıştın anlatıver de bi daha deneyeyim. Sinirimden ağlıycam 🙁

Benim bugün hiç planımda temizlik yapmak yoktu 🤭pazar günü temizlemiştim zaten aman temiz evimi temizleyeceğim diyordum sonra evime bir güneş vurmasıyla 🫣özellikle mutfağıma bir baktım ufak tefek böyle Hani olur ya dedim Neyse hadi gir kızım temizle temizlikten zarar gelmez şöyle güzel bir saatlik Bakara Suresi açıp bir temizlik yapmışım ki oh mis:super:

Ben çok mutsuzum ya 🙁
Ürünlerim geldi. Ben mi çok beklentiye girdim yoksa yanlış mı temizledim bilmiyorum ama küvet ve lavabodaki sararmış yerleri tam çıkarmadı 🙁
Siz nerelerde memnun kalmıştınız 🙁 bi de öyle deneyeyim. Çok moralim bozuldu
Canım bozma moralini. bonusun yazdığı gibi her yüzeyin yıpranmışlığı farklıdır. Ben pembe olanını çaydanlık, musluk, lavabo ve mutfak yer zemini derz aralarında kullandım pırıl pırıl oldu. Ayrıca ocağın kenarında (beyaz) sararmış bir yer vardı ne yaptıysam çıkmamıştı dün akşam sildim ve çıktı.

Sıkınca beklet biraz hemen silme. Mavi olanını henüz kullanmadım.

Canım bozma moralini. bonusun yazdığı gibi her yüzeyin yıpranmışlığı farklıdır. Ben pembe olanını çaydanlık, musluk, lavabo ve mutfak yer zemini derz aralarında kullandım pırıl pırıl oldu. Ayrıca ocağın kenarında (beyaz) sararmış bir yer vardı ne yaptıysam çıkmamıştı dün akşam sildim ve çıktı.

Sıkınca beklet biraz hemen silme. Mavi olanını henüz kullanmadım.
Benim fayanslarda bile güzel olmadı ya 🙁 duvarda ya hemen akıp gitti ondan mı bilemedim 🙁 fırçayla da sildim ama şimdi baktım derz araları ve fayanstaki kireçler duruyor 🙁
Küvete tekrar sıkıp bıraktım bakalım. Şişenin yarısı bitti 🙁

Benim fayanslarda bile güzel olmadı ya 🙁 duvarda ya hemen akıp gitti ondan mı bilemedim 🙁 fırçayla da sildim ama şimdi baktım derz araları ve fayanstaki kireçler duruyor 🙁
Ben fayans aralarını diş fırçası ile temizledim. Bazı yerler tam beyaz olmadı ama, o da derzler artık yıpranmış 16 yıllık bina normaldir. Ona rağmen güzel yaptı pembe olan.

Duvar fayanslarda denemedim henüz.

Bir kaç kez yıkayınca güzel sonuç alırsın umarım. Olduğu kadar da temizlenmiştir emin ol :super:

Millet nerelere para harcıyorda bu kadar moral bozmuyor gendine gel haa :KK11:

Süngere sıkıp öyle duşkabini yıkadım ben pembeyle ama en çok musluktan memnun kaldım muslukların kirecini güzel temizliyor

Ahanda yakaladım seni 🤣🤣 Bonus Bonus sosyal medya sallanıyor bi işi başlayıp bırakıp diğerine heves eden gadin diye:skandal::skandal:

Annemin komşusu var kadın örgü kralı 😂 parayla da örüyor. Annem dio elinde 10-15 tane örgü var başlamış. Her gittiği yere farklı götürüyormuş😂

Millet nerelere para harcıyorda bu kadar moral bozmuyor gendine gel haa :KK11:

Süngere sıkıp öyle duşkabini yıkadım ben pembeyle ama en çok musluktan memnun kaldım muslukların kirecini güzel temizliyor
En önemli nokta bu bencede bonusum :KK56: canımızı üzmeye değmez. Çok da iyi çıkarmıyorsa çıkarmasın. Aklımızda kalacağına denedik deriz. ev için harcanan para sonuçta Limonsuzzcay Limonsuzzcay boş ver gel akşam gayfe içelim :KK5:

Ben çok mutsuzum ya 🙁
Ürünlerim geldi. Ben mi çok beklentiye girdim yoksa yanlış mı temizledim bilmiyorum ama küvet ve lavabodaki sararmış yerleri tam çıkarmadı 🙁

Yavrum yarısı nasıl bitti 😳

Duşakabin camlarına ben önce ıslattım sonra üstten aşağı doğru azcık bişey akıttım fırçaladım su tuttum anında parladı. Dışardan yapamadım oranın lekesi kaldı bi. Aynı şekilde muslukta da azcık döktüm onu fırçayla sürdüm fırçada ki bile partlattı. Bide duşakabin yeri demiştim sarı sarı olmuştu fayans su biriktiği için hatta yerde belliydi bile sert sertti. Döküp fırçaladım bekletmedim bile anında o da çıktı. Bu dediklerim pembe ile.

Mavi de pas lekesi falan çıkarıyor. Bi el rondosunun bıçağı pas olmuştu bi deneyim dedim döktüm tel ile az bi sürttüm çıktı. Mutfak tezgahında vardı bi yerde pas lekesi onu da çıkardı. Klozette sarı olan lekeleri de çıkardı. Bide duşakabin duvar kısmında siyah lekeler vardı küf gibi onu da döktüm fırça ile sürttüm çıktı

Afiyet olsun nane 🌸
Çorbayı merak ettim nasıl yapıyosun
1 bardak bulguru suyla kaynatıp buzlukta haşlanmış pancardan (ıspanak da olur 1 bağ) göz kararı ekleyip
Yoğurtlu terbiye yapıyorum ( 2 bardak yoğurt, 1yumurta ,2 yemek kaşığı un)
Üzerine yağda kırmızı biber ve nane yakıp servis ediyorum

Back
X