- 2 Ağustos 2013
- 35.343
- 107.905
- 798
Aaa neden kullanmıyorsun ben 10 yaşımdan beri kullanıyorum öncesinde de vardı da bizimkiler inanmıyorduBende miyopum buna rağmen gözlük kullanmıyorum (numaralı var hemide astigmatım da var)nolcaak benim bu halim
Herşeyi flu görmek belki de daha güzeldir
Bence benimde yüksekAaa neden kullanmıyorsun ben 10 yaşımdan beri kullanıyorum öncesinde de vardı da bizimkiler inanmıyorduastigmat bende de vardı sonra yok dediler geri benim yüksek derecem kör gibi oluyorum çıkarınca tövbe estağfurullah
YaaBence benimde yüksek
Bilmiyorum ki bi türlü alışamadım
Kız miyop gözlüksüz olmaz biz nasıl alıştık alışırsınBence benimde yüksek
Bilmiyorum ki bi türlü alışamadım
Bende öyle erkendenden düşmüş bayılmışımEfser 1 saat önce hortladım haber verim dedi hala geri uyuyamadım
Şiir gibi deken ajdarın cikita muz gibi demek istediHAhahaha düzgün durmadı ki kazak kendini göstersin
Zİflenmeliyiz bence ondan uyuyamıyoruzBende öyle erkendenden düşmüş bayılmışımolacağı oldu
Baş ağrım oldugunda kaşımın teki yukarı kalkıyor bazen bakıyorum tek kaş yukarda geziyorum simetriyi yamultmuşumAy bazen beeeen kaşlarım ağrıyınca farkediyorumbide miyop um ben istemsizce gözlerimi kısıyorum gözlüğüm olduğu halde
Hiç aç değilimZİflenmeliyiz bence ondan uyuyamıyoruz
Hiç aç değilim
Tek yemek yiyemediğim an yorulunca birde gece
Benim eşimde çok var birde oğlumda onlara sinir olduğumdan sanırımkeşke şöyle bahanelerim olsaydı
Evet olmuyor aslında takıyorum aradaKız miyop gözlüksüz olmaz biz nasıl alıştık alışırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?