Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ultrasonda bir tarafta tembellik var denildi vitamin kullanıyorum aynı şekilde ilk zamanlar çok düzenli sonrasında 35-40-30-Kızlar merhaba şimdi ben gebelik için uğraşıyorum fakat doktor pcos tanısı koymuştu. Herhangi bi ilaç kullanmıyorum ve düzenli adet görüyorum bu konuda bilgisi olanlar lütfen bilgi verebilir miiii...
Bende vitamin kullanıyorum en fazla 1-2 gün değiliyor oda çok nadirBende ultrasonda bir tarafta tembellik var denildi vitamin kullanıyorum aynı şekilde ilk zamanlar çok düzenli sonrasında 35-40-30-
Hangi vitamini peki ? Ben creavit inolac kullanıyorum şu an doktor ilk inofolic verdi bir süre kullandım sonra başka aldım filan en memnun olduğum inolac bir dr amh yaptırdınız mi benim normal çıktı değerim 3 kusurlerde yüksek olunca pcos oluyordu sanırımBende vitamin kullanıyorum en fazla 1-2 gün değiliyor oda çok nadir
Vifolic kullanıyorum benim ultrasonla baktığında minik minik yumurtalar gözüküyor pcos gibi demişti başka bir kan testi yapmadı daha 6 7 aydır deniyoruz dediğimde biraz geçsin eğer yine olmazsa daha ileri tetkitlere bakarız demişti..Hangi vitamini peki ? Ben creavit inolac kullanıyorum şu an doktor ilk inofolic verdi bir süre kullandım sonra başka aldım filan en memnun olduğum inolac bir dr amh yaptırdınız mi benim normal çıktı değerim 3 kusurlerde yüksek olunca pcos oluyordu sanırım
Merak etmeyin zaten gebeliğe direk engel olmuyor stres yapmayın, 1 sene sonrasında farklı tetkikler istiyorlarVifolic kullanıyorum benim ultrasonla baktığında minik minik yumurtalar gözüküyor pcos gibi demişti başka bir kan testi yapmadı daha 6 7 aydır deniyoruz dediğimde biraz geçsin eğer yine olmazsa daha ileri tetkitlere bakarız demişti..
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah :) bir kaç ay daha bekleyip olmazsa o zaman gidicem artıkMerak etmeyin zaten gebeliğe direk engel olmuyor stres yapmayın, 1 sene sonrasında farklı tetkikler istiyorlar
Ben ilk ogrendigimde incir kuru yaptım yumurta kalitesi için,prolaktin hormonum tavan yapmıştı lütfen sizde bu hataya dusmeyin doğal ben öyle hamile kaldım diye çok diyen oluyor çok zor dusurmustuk
Amiiin inşallah bende uzun zamandır istiyorum inşallah isteyen herkesin kucağını doldurur sağlıkla gelsinlerTeşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah :) bir kaç ay daha bekleyip olmazsa o zaman gidicem artık
Ay bir de bir şey daha sorucam yumurtlama testi yaptınız mı hiç yani pcoslarda yumurtlama sürekli pik olarak mı gözüküyormuşAmiiin inşallah bende uzun zamandır istiyorum inşallah isteyen herkesin kucağını doldurur sağlıkla gelsinler
Ay inşallah evet kilo önemli aslında benimde vermem gerekiyor biraz düzenli spor yaptıkça pcos kendiliğinden geçiyor zaten demiştiPcosta tedavi için süre 6 aya düşüyormuş doktorum öyle dedi bana ben 4 aylık evliyim 3 senedir pcos tanım var ama düğün sonrası girmiştim hormonlara baktırmak için vs evlendiğimizden beri hiç korunmadık doktor evet pcossun ama şuan değerlerin güzel hamileliğe engel bi durum yok dedi inositol ve folik asit kullanmamı istedi infolic aldım ama düzenli kullandığımı söyleyemem ama 4 ayda maalesef oluşmadı 2 ay daha denedikten sonra bi tedaviye başlarım belki bende ama en önemli şey kilo pcosta ben veremiyorum yani olmuyor irademe sahip çıkamıyorum 4 ayda sadece 3 kg verebildim umarım herhangi bi tedaviye gerek kalmadan bebişlerimiz olur dua edelim Allahım büyük
Bende sürekli pik olmuyor bende o şekilde duymuştum ama kullanıyorum, bu ayda denedim hatta tam denk geldi diyebilirim akıntıdan şüphelendim test yaptim iki gün pozitif çıktı sonrasında full negatif. Hatta uygulama da kullanıyorum uygulamadan bir hafta önce yumurtladim yani bence yapın ama strese girmeyin bazen de pozitif değerlendirelim diye stres oluyorAy bir de bir şey daha sorucam yumurtlama testi yaptınız mı hiç yani pcoslarda yumurtlama sürekli pik olarak mı gözüküyormuş
Geçen bi sendrom değil maalesef ama tabi ki etkileri azalıyormuş çoğu tanıdığım pcoslu olan kişiler 5-10 kg verdikten sonra hemen hamile kaldılar. Ben pcos olduğumu öğrendikten sonra yaklaşık 30 kg aldım değil vermek ki zaten çok hızlı kilo almamdan şüphelenip girmiştim doktora bu 2 ay da olumlu bi sonuç alamazsam diyetisyen ve cihazlara başlayacağım niyetim o yönde ama psikolojik olarakta hazır olmak gerekli gerçi çoğu şeyden fazla istiyorum anne olmayı onun için herşeyi göze alabilirm gibiAy inşallah evet kilo önemli aslında benimde vermem gerekiyor biraz düzenli spor yaptıkça pcos kendiliğinden geçiyor zaten demişti
Bende bu ay ilk defa kullandım 3 tanesi geçersiz oldu 2 tanesi pozitif çıktı ard arda sonra bir daha yapmadım adete 5 gün kala yapmıştım o günler diye hissediyordum çünkü bir daha ki ay tekrar denicem o zamanBende sürekli pik olmuyor bende o şekilde duymuştum ama kullanıyorum, bu ayda denedim hatta tam denk geldi diyebilirim akıntıdan şüphelendim test yaptim iki gün pozitif çıktı sonrasında full negatif. Hatta uygulama da kullanıyorum uygulamadan bir hafta önce yumurtladim yani bence yapın ama strese girmeyin bazen de pozitif değerlendirelim diye stres oluyor
Ay inşallah Rabbim nasip eder bende daha yeni öğrendim ama 5 6 kilo aldım sanırım stressten her ay bir gün geciksem acaba mı diye düşünüyorum zor bir süreç ama atlatıcaz İnşallahGeçen bi sendrom değil maalesef ama tabi ki etkileri azalıyormuş çoğu tanıdığım pcoslu olan kişiler 5-10 kg verdikten sonra hemen hamile kaldılar. Ben pcos olduğumu öğrendikten sonra yaklaşık 30 kg aldım değil vermek ki zaten çok hızlı kilo almamdan şüphelenip girmiştim doktora bu 2 ay da olumlu bi sonuç alamazsam diyetisyen ve cihazlara başlayacağım niyetim o yönde ama psikolojik olarakta hazır olmak gerekli gerçi çoğu şeyden fazla istiyorum anne olmayı onun için herşeyi göze alabilirm gibi
Regl biter bitmez her gün aynı saatte ikinci idrar ile yapın, bir de pozitif gördükten sonra negatif olana kadar tekrar yapın ki catlamayi gorun bazı testler malesef bozuk çıkıyor bana da çok denk geliyor iki marka olarak alıyorum o yüzdenBende bu ay ilk defa kullandım 3 tanesi geçersiz oldu 2 tanesi pozitif çıktı ard arda sonra bir daha yapmadım adete 5 gün kala yapmıştım o günler diye hissediyordum çünkü bir daha ki ay tekrar denicem o zaman
Merhaba ben de bu ay adet bitiminden 2 gün sonra pik gördüm değerlendirdik 1 aralıktı ama ben dünde pike yakın gördüm önce ki günler yapmamıştım zaten oldu tekrar olmaz diye bu sabah silikleşti acaba gelişmeden mi çatladı hiç böyle bişey yaşadınız mıBende sürekli pik olmuyor bende o şekilde duymuştum ama kullanıyorum, bu ayda denedim hatta tam denk geldi diyebilirim akıntıdan şüphelendim test yaptim iki gün pozitif çıktı sonrasında full negatif. Hatta uygulama da kullanıyorum uygulamadan bir hafta önce yumurtladim yani bence yapın ama strese girmeyin bazen de pozitif değerlendirelim diye stres oluyor
Hangi markayı önerirsiniz peki biraz bu konularda tecrübesizim hatta eczacıya sormuştum nasıl yapılıyor diye yumurtlama olan tarih koyu çıkıyormuş ben öyle bir şey umut ederek paketi açmıştım sonra hamilelik testi mi aldım acaba diye şüpheye düşmüştümRegl biter bitmez her gün aynı saatte ikinci idrar ile yapın, bir de pozitif gördükten sonra negatif olana kadar tekrar yapın ki catlamayi gorun bazı testler malesef bozuk çıkıyor bana da çok denk geliyor iki marka olarak alıyorum o yüzden
Merhabaa bazen bir ayda iki kere yumurtlama oluyormuş ben denk gelmedim ama duymuştum, bir de test öncesi sıvı alımı çok olmamalı bazen sıvılar de etkiliyor bazen test bozuk oluyor. Aynı saatte genelde 10 ile akşam 7 arası ideal derler ben o şekilde yapıyorum ilk idrarla değil ikinci idrarla bir de test yapınca çok bekletmemek gerekiyor sonra geçersiz derler yani ben 5 dk bekletip sonucu alıyorum görsel çekiyorum sonra atiyorum bir de pozitif olduğu gün sabah yapıyorum akşam yine yapıyorum bakıyorum doğru mu diyeMerhaba ben de bu ay adet bitiminden 2 gün sonra pik gördüm değerlendirdik 1 aralıktı ama ben dünde pike yakın gördüm önce ki günler yapmamıştım zaten oldu tekrar olmaz diye bu sabah silikleşti acaba gelişmeden mi çatladı hiç böyle bişey yaşadınız mı
Aynilar çok haklısınız ilk zamanlar sürekli eczaneden alıyordum, artimed ama çok bozuk çıktı sonra bir gebenin günlüğü var bir süre onu kullandım geçen ay oda bozuk çıktı innovitaydi sanırım şimdi onu deniyorum ondan memnunum manavdan elma seçer gibi internete girip beğeniyorum artık kutu olarak aliyorumHangi markayı önerirsiniz peki biraz bu konularda tecrübesizim hatta eczacıya sormuştum nasıl yapılıyor diye yumurtlama olan tarih koyu çıkıyormuş ben öyle bir şey umut ederek paketi açmıştım sonra hamilelik testi mi aldım acaba diye şüpheye düşmüştüm