düzenli adet görüpte hamile kalamayanlar

benimde buna benzer şikayetlerim olmuştu adetim iki gün geçtikten sonra idrar testinde pozitifi gördüm 3. gün kan testindede çıkmıştı. inşlallah hamilesinizdir. ama herkesin dediği gibi kafayı rahat bırakmak. stresten uzak durup akışına bırakmak lazım. çünkü bi vakti var her şeyin.

Keçiboynuzu deniyorum derken eşin denıyor demı ? Cunku ben kaynatıp suyunu erkekler ıcmelı dıye duymustum senın kurun farklımı bıraz anlatrmısın lutfen ... Aynen senın gbı bende butun gun işte ne yemelı ne ıcmelı ne yapmamalı dıye arastıryrm. Dun bı takvım olustrdm hergun atesımı ölçcem ovulasynumu bulabılmek ıcın testlerde aldım netten onuda kullancam bu ay inş hamiş olurum. İnş hepımız bebişlerımıze kavusuruz.

slm agrılarım geçti dün hatta akıntım bile.sanırım sadece soguk almışım.iyi dileklerin için teşekkür ederim.stresi yenmeye çalışmalıyım.herşeyden önce

Evet ama gun asiri olurken ya aradaki gune denk gelirse yumurtlama diye dusunuyor insan. Iste ovulasyon testi yapmak mantikli sanirim

canm ben bu ay da ov testı yaptm yne tutmadı yaa cıldırcam 6 ay oldu bırakalı eşim korunmuştu ben değil ikimiz de gittik soruınunz yok beklıyceksnz dedi gönderdi doktorlar bi de ben bırıne inanmadım 3 doktora gittim :) sonuc aynı olur bekle

ben gun asırı yapmadım kı canm testte cıf cızgı cıkmadan 2 gun once basladm 4 gun her gun oldu ama yok maalesef

Nasil hamile kaldiniz lutfen yardim edin banada

Nasil hamile kaldiniz dogal kur mu denediniz

Nasil hamile kaldiniz lutfen yardim edin banada
Canım merhaba... Bu eski bi alıntıydı sanırım inşallah cuk bekletmedim seni. Benim bekleyişim 2 sene sürdü, tüm testler yapıldı sebepsiz inf. Denildi ve enson tüpbebek yaptık. Allah bekleyen herkesin dualarını kabul etsin, senin problemin ne nezamandır bekliyosun

Amin cok sagol canim cevp yazdigin icin benim 1 yil olmadi daha ama cocuk istiyor esim henuz bizde doktora gitmedik beyaz akintim var enfeksiyon yada mantar olabileceginden bu yuzden olmadigindan supheleniyorum ama bilmiyorum canim simdi hayiti deniyorum bakalim bu ay olacak mi bu arada Allah hayirli etsin bebegini

Sağol canım ama 2sene beklemiş biri olarak tavsiyem bi Dr a görünmen. Sıkıntı oluşturcak bi süre beklememişsin daha ama biliyorum insan olsun istedi mi günler geçmiyo.. Ben beklerken cok üzüldüm zamanımı sadece bu işe harcadım. Akışına bırak diyolar ama biliyorum olmuyo. Bana sorarsan bi git Jinekoloğa bi kontrolünü ol.. Buarada ben kac Dr a gittim, sebep yok olmaması icin ama olmadı gitti.

Evet canim bende gidecegim doktora cunku bu ayda adet oldum hayirlisi insallah bisey cikmaz

Gittim canim doktora smear testi yapti yogun iltihap var dedi birkac ilac yazdi senin dedigin gibi adetin 2.gunu kontrole gel dedi canim insallah gecer hamile kalmama engel olmaz
İntihap çocuk olması engel olabiliyor ama tedavisi de var dert etme yine 2. gün gidi testlerini yaptırırsın . Eşinin ilaç kullanması da gerekiyor mu ?

İntihap çocuk olması engel olabiliyor ama tedavisi de var dert etme yine 2. gün gidi testlerini yaptırırsın . Eşinin ilaç kullanması da gerekiyor mu ?
Esin de ilac kullanmali demedi canim demekki esimle ilgili bir durum yok insallah biran once bebeginiz olur esim cok istiyor bu yuzden kavga bile ediyoruz

Esin de ilac kullanmali demedi canim demekki esimle ilgili bir durum yok insallah biran once bebeginiz olur esim cok istiyor bu yuzden kavga bile ediyoruz
Bende mantar çıkmıştı bir sürü ilaç denedim fayda etmedi en son özelde ki doktorum eşinle birlikte tedavi olmalısın senden ona ondan sana tekrar geçiyor demişti .Ahhh canım ah kim istemez ki anne baba olmayı ama artık bende kendimi nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum o test bu test derken çok yorulduğumu fark ettim pes etmek üzereyim artık bende tsh ve anti tpo yüksek çıktı bakalım ne olacak

Esim cok anlayissiz insallah hamile kaliriz hayirlisiyla umudunu kaybetme hayitin mantara iyi geldgini duymustum denedim sadece 1 ay olmadi bende sende dene bitkisel kurler bakalim

Esim cok anlayissiz insallah hamile kaliriz hayirlisiyla umudunu kaybetme hayitin mantara iyi geldgini duymustum denedim sadece 1 ay olmadi bende sende dene bitkisel kurler bakalim
Çok şükür o konuda sıkıntım yok eşim her zaman destek verip teselli ediyor buda beni yıpratmaya başladı her doktora gidişimde ne dedi olur sorun etme diyerek teselli ediyor ama biliyorum içi kan ağlıyor artık olmayacağını bile bilsem rahatlayacağım o derece bu bekleyiş ve sürekli test yaptırmalar olumsuz sonuçlar gerçekten çok ama çok yoruldum ve yine bugün randevum var haftada en az 2 kez hastanedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…