düzenli adet görüpte hamile kalamayanlar

anladım çok geçmiş olsun...
dış gebeliği hemen anladınız mı peki?
inşallah yine hemencik hamile kalırsınız

Aynen benimde hiç günü şaşmaz bir senedir de korunmuyoruz ama hala bebiş yok eşimde bende doktora gittik çok şükür hiç bir sorunda yok.

Benimde düzenlidir ama 1,5 senedir olmuyor doktora gittik eşimdede bendede hiçbir sorun yok çok şükür Allah'ıma geriye kalan dua etmek onunda zamanı vardır elbet

Ben 28 günde bir oluyorum geçen ay başka bir doktora gittim o da tahlilleri tekrarladı ç.şamba günü sonuçlarımı alıp göstericem inşallah bişey çıkmaz bakalım hayırlısı sen hiç doktora gittin mi

Cnm benimde adetler duzenli sizin gibi. Ilk biraktik korunmayi regl gunum 2 gun sonra doktora gitmedim. Ancak adet olacakmisim gibi hissediyorum. Duzenli olmasina ragmen neden olmaz acaba ... Hicbir aciklama yapmadi mi size doktor? Ne bileyim duzensiz adet gorenler bile hemen gebe kalabiliyor anlamadim gitti

Son düzenleme:

ben varııııım canım her ay hiç şaşmaz ama malesef tık yok sol tüp tıkalı ama sağ taraflada problemsiz gebe kalabilirmişim dokt. öyle dedi bakalım zamanı var demekki.....

Cok gecmis olsun cnm.. Allah acil sifalar versin insallah hamile kalirsin biran once. Ne zamandir dusunuyorsunuz bebek? Birde siz mi korundunuz esiniz mi

kızlar ben varım 1.5 yıdır deniyoruz bir kere kimyasal gebelik gecirdim sonrası olmadı bütün tetkikleri yaptırdım artı hsgde çektirdim ama tık yok doktor 3 ay bekleyelim bir şey yapmaya gerek yok dedi yalnız bir yumurtalıgım var ondanmıdır bilmiyorum benim içinde dua edin arkadaşlar

bende varım..
Evlenince 2 sene doğum kontrol hapı kullandım. Haziranda bıraktım. ilk 3 ay adet düzenim oturmadı. ekim itibariyle herşey düzene oturdu ama hala tık yok. ilacı bıraktığımda doktora gidip muayene oldum, bi sıkıntı yok dedi. Bende sizler gibi tedirginim ve bekliyorum. 4 aydır deniyoruz ve olmuyor. biraz daha mı beklemek lazım, doktora mı gitmek lazım ben de bilemiyorum.

bugün yine adet oldum malesef ama 2 yıldır bekleyen bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim çok dua etmiştim Allahım önce ona versin diye çünkü ben onun kadar çok beklemedim sıra bana gelmiştir inşallah

Anladim cnm... Bizde ilk bu ay denedik. Bugun yarin adet olma gunlerim. Ama adet belirtilerim var acaba hamileysemde bu belirtiler olabilir mi ki hic bilmiiyorum

Hamilelik ve adet belirtileri benziyor herkes bunu söylüyor, benimde adetim her 28 de bir olur ve hatta saati bile şaşmaz ama sanırım bu ayda olmayacak.
Ama ilk ayda ihtimal yüzde 25 sadece normal olmaması da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…