- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 34
- Konu Sahibi nanelimon16
-
kızlar düzenli adet görüpte hamile kalamayan var mı?
hiç günü şaşmaz ama bebek hala yok
Benimde düzenlidir ama 1,5 senedir olmuyor doktora gittik eşimdede bendede hiçbir sorun yok çok şükür Allah'ıma geriye kalan dua etmek onunda zamanı vardır elbet
Benimde düzenlidir ama 1,5 senedir olmuyor doktora gittik eşimdede bendede hiçbir sorun yok çok şükür Allah'ıma geriye kalan dua etmek onunda zamanı vardır elbet
Cok uzuldum yaa. Birde insan korkuyor duzenli oldugu halde ollmamasi. Kac gunde bir adet oluyosunuz acaba?
Ben 28 günde bir oluyorum geçen ay başka bir doktora gittim o da tahlilleri tekrarladı ç.şamba günü sonuçlarımı alıp göstericem inşallah bişey çıkmaz bakalım hayırlısı sen hiç doktora gittin mi
Ben 28 günde bir oluyorum geçen ay başka bir doktora gittim o da tahlilleri tekrarladı ç.şamba günü sonuçlarımı alıp göstericem inşallah bişey çıkmaz bakalım hayırlısı sen hiç doktora gittin mi
ben varııııım canım her ay hiç şaşmaz ama malesef tık yok sol tüp tıkalı ama sağ taraflada problemsiz gebe kalabilirmişim dokt. öyle dedi bakalım zamanı var demekki.....
neden peki doktora gittiniz mi bu konuda?
yok daha gitmedik
Saati saatine gelir sagolsn duzenli :)) yumurtaliklat iyi tupler acik ama iltihap var olmuyor 8 aydir((
Anladim cnm... Bizde ilk bu ay denedik. Bugun yarin adet olma gunlerim. Ama adet belirtilerim var acaba hamileysemde bu belirtiler olabilir mi ki hic bilmiiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?