- 10 Mayıs 2019
- 496
- 435
- 53
- 32
Bence yanlış biliyorsunuz veya ben yanlış anladım çünkü ben her ay adet oluyorum mesela ama bu ay yumurtlama olmadı dedi drYumurtan çok büyümeden çatlıyordur. Yumurtlama olmadan adet görülmez. Öyle olsa yumurtlama problemi yaşayanlarda adet düzensizliği olmaz herkes her ay olurdu.
Sonuç alabildin mi peki ilaçlardan ve filmden, bilmiyorum ama enfeksiyondandır gibime geliyor benim durum
Ovu testinde de sorun olabilir belli olmaz aslında en garantisi bir daha denemekAdetim bitti hemen ertesi gün başladım ve her gün düzenli yaptım ve aynı saatlerde yaptım daha kesin sonuç almak için ama gözükmedi yumurtlama
Yumurtlama olmadan adet olmaz evet. Yumurtalarınız pik yapmadan çatlıyordur lh testinde. Sebebi bu.Bence yanlış biliyorsunuz veya ben yanlış anladım çünkü ben her ay adet oluyorum mesela ama bu ay yumurtlama olmadı dedi dr
Herhangi bi sebep söyledi mi ve ya normal miymiş bu ay yumurtlama olmaması?Bence yanlış biliyorsunuz veya ben yanlış anladım çünkü ben her ay adet oluyorum mesela ama bu ay yumurtlama olmadı dedi dr
Daha net görürsünüz. Siz tedbiri elden bırakmayın. Akıntı oldugunda kendini belli ediyor zaten. O dönemde testi tekrarlayın.Bilmiyorum dediğiniz gibi olabilir, bir daha ki denemede anlayacağız ne olduğunu
Hmm.. bende yeniyim bu konularda açıkcası dr takibine başladım bu ay en fazla büyüyen 10mm dedi ilk baktığında tekrar gittim kontrole 2 gün sonra yok dedi olgun yumurta , progestoren testi yaptım 21. Günde 1.98 çıktı yumurtlama olmamış dedi. Hsg ve sperm testi istedi tedaviden önce çünkü onlara bakmadan ilaç kullanmak çok saçma dddi tamam dedim hsg kaldı bir tek onun için adeti bekliyorum. Peki şimdi o yumurta olgunlaşmadı dedi ya hiç mi gebelik ihtimali yok yoksa çok çok düşük bir ihtimal mi?Yumurtlama olmadan adet olmaz evet. Yumurtalarınız pik yapmadan çatlıyordur lh testinde. Sebebi bu.
Bana şöyle dedi; sana ilaç tedavisine başlamamız lazım yumurta büyütme ve çatlatma ama önce hsg ve sperm testi yapım dedi hormon testi de dahil ama ben onu yaptırdın temiz çıktı şükür bunları yap hiç birinde sorun yoksa başlayacağız dedi ama sadece bu ayı baz alarak bunu söyledi bence. Bu arada aynı dr a başka nedenle 2 ay önce gittiğimde tesadüfen 18mm yumurtan var demişti onu öğrenmiştim yani burdan şunu anlıyorum belki de yumurta gelişmemesi bu aya özel çünkü o ay varmış yaniHerhangi bi sebep söyledi mi ve ya normal miymiş bu ay yumurtlama olmaması?
Her ay böyle olursa doğal değil tabi ama bazı aylar olmayabilirmiş .Herhangi bi sebep söyledi mi ve ya normal miymiş bu ay yumurtlama olmaması?
Sizin dediginize göre o doktor kontrolünden sonra adet olmamışsınız e haliyle yumurtlama olmadan adet olmazı bu yüzden söylüyorum. 18 veya 20 mm oldugunda yumurtanın çatlar ve progesteron o zaman yüksek çıkar oradan anlaşılır çatlama olup olmadığı. Sizde henüz olmamış.Hmm.. bende yeniyim bu konularda açıkcası dr takibine başladım bu ay en fazla büyüyen 10mm dedi ilk baktığında tekrar gittim kontrole 2 gün sonra yok dedi olgun yumurta , progestoren testi yaptım 21. Günde 1.98 çıktı yumurtlama olmamış dedi. Hsg ve sperm testi istedi tedaviden önce çünkü onlara bakmadan ilaç kullanmak çok saçma dddi tamam dedim hsg kaldı bir tek onun için adeti bekliyorum. Peki şimdi o yumurta olgunlaşmadı dedi ya hiç mi gebelik ihtimali yok yoksa çok çok düşük bir ihtimal mi?
Kesin bende bu ay yumurtlamadım. Bu sebeple bugün regl olmam gerekiyordu olmadım belki yarın olurum bilemiyorum bilemiyorum ama yumurtlama olmadığı aylarda adet kanaması geç geliyormuş gögüs hassasiyetleri olmuyormuş ve akıntı daha az oluyormuş Benim durumum da böyle ... Aaz önce bi yazıda okudum netteHer ay böyle olursa doğal değil tabi ama bazı aylar olmayabilirmiş .
Evet benim de günüm olmadı bugun ondan mıKesin bende bu ay yumurtlamadım. Bu sebeple bugün regl olmam gerekiyordu olmadım belki yarın olurum bilemiyorum bilemiyorum ama yumurtlama olmadığı aylarda adet kanaması geç geliyormuş gögüs hassasiyetleri olmuyormuş ve akıntı daha az oluyormuş Benim durumum da böyle ... Aaz önce bi yazıda okudum nette
Evet ondan sonra adet olmadım yani bu kontroller bu ay içindeydi ve bugun adet günüm henüz olmadım gece bir ihtimal.. şimdi bundan mı kaynaklı? Bir de kusura bakmayın biraz Bilgi sahibisiniz sanırım ondan soruyorum dr takip etti gelişen yumurta olmadığını söyledi yine de bir ihtimal var mo gebelik için?Sizin dediginize göre o doktor kontrolünden sonra adet olmamışsınız e haliyle yumurtlama olmadan adet olmazı bu yüzden söylüyorum. 18 veya 20 mm oldugunda yumurtanın çatlar ve progesteron o zaman yüksek çıkar oradan anlaşılır çatlama olup olmadığı. Sizde henüz olmamış.
Gebelik ihtimali elbet olacaktır çünkü yumurtanız büyüdüğü ve çatladıgı zaman degerlendirirseniz ihtimal olur. O yüzden doktor ne derse desin gün aşırı ilişki şart adeti düzensiz bayanlara.
Var evet. Adet olana kadar gün aşırı ilişkiye devam etmelisiniz. Yumurta o kontrol sırasında olmayabilir ama belki 10 gün sonrası büyüdü ve çatladı, bu yüzden riske atmadan siz denemeye devam edin.Evet ondan sonra adet olmadım yani bu kontroller bu ay içindeydi ve bugun adet günüm henüz olmadım gece bir ihtimal.. şimdi bundan mı kaynaklı? Bir de kusura bakmayın biraz Bilgi sahibisiniz sanırım ondan soruyorum dr takip etti gelişen yumurta olmadığını söyledi yine de bir ihtimal var mo gebelik için?
Şu an var mı çocuğunuz?Var evet. Adet olana kadar gün aşırı ilişkiye devam etmelisiniz. Yumurta o kontrol sırasında olmayabilir ama belki 10 gün sonrası büyüdü ve çatladı, bu yüzden riske atmadan siz denemeye devam edin.
Adeti bir 10 gün olmazsınız. Şu sıra yumurtlama döneminde bile olabilirsiniz. Su gibi akıntı geliyor mu ona dikkat edin.
Evet bilgi sahibi olma sebebim 4 yıl benim çocugum olmadı bu yüzden :))))
Bir ihtimal.. Gebelik yoksa hemen adet olalım gecikmesin inşallah...Evet benim de günüm olmadı bugun ondan mı
Gerçekten mi o zmaan dikkat edeyim olur mu olur :)) şuan akıntı yok gibi ama mutlaka dikkat edicem çok teşekkür ederim. Sizin adınıza çok üzüldüm ama işte herkesin zamanı Başka şuan var çocuğunuz sanırım hissettiğim kadarıylaVar evet. Adet olana kadar gün aşırı ilişkiye devam etmelisiniz. Yumurta o kontrol sırasında olmayabilir ama belki 10 gün sonrası büyüdü ve çatladı, bu yüzden riske atmadan siz denemeye devam edin.
Adeti bir 10 gün olmazsınız. Şu sıra yumurtlama döneminde bile olabilirsiniz. Su gibi akıntı geliyor mu ona dikkat edin.
Evet bilgi sahibi olma sebebim 4 yıl benim çocugum olmadı bu yüzden :))))
Evet var 3 kez hamile kaldım eşim ve benim problemlerinden dolayı düşük oldu. 3.de kızım oldu. Doktorlara bile inanmayıp kendi kendimin doktoru oldum Rabbim tedavisi nasip etti şükür. Akıntıya dikkat edin, su gibi geliyor ve bunu 2 veya 3 gün sonrası ince bir sızıyla yumurta çatlıyor. Bunu unutmayın güzel haber bekliyoruz yakın zamanda. :)Gerçekten mi o zmaan dikkat edeyim olur mu olur :)) şuan akıntı yok gibi ama mutlaka dikkat edicem çok teşekkür ederim. Sizin adınıza çok üzüldüm ama işte herkesin zamanı Başka şuan var çocuğunuz sanırım hissettiğim kadarıyla
İnşallah ya, ama arkadaşım dediği gibi değerlendirmeye devam sonuçta ne zmaN olacağı belli olmaz çok değişik bünyeler var :)) bu arada brn her ay düzenli okurdum bu ay böyle oldu anlamadım eğer bundan dolayı gecikirse demekki bu ay yumurtlamadığım doğru be bu aya özel çünkü daha önce böyle olmadıBir ihtimal.. Gebelik yoksa hemen adet olalım gecikmesin inşallah...
Var şükür. 10 aylık bir kızım var. Dene yanış dene yanış derken bu işi çözdük :)Şu an var mı çocuğunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?