Merhabalar, bende düzenli adet oluyorum yani günümde oluyorum her ay ancak bu ay dr takibine girdim ve test istedi dr yumurtlama olmamış ultrasonda da gelişmiş yumurta yok dedi belki bu aya özel belki hep öyleydi bilemiyorumMerhaba kızlar, düzenli adet görüyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ama yumurtlama göremedim, aynı durumu yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz
Hay Allah, ben diğer aylar yumurtlama takibi yapmadım bu ay yaptım ilk defa onda da yumurtlama olmayınca tedirgin oldum ama yeni idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yüksek derecede ona bağlıyorum belki enfeksiyondan yumurtlama gözükmemiştirMerhabalar, bende düzenli adet oluyorum yani günümde oluyorum her ay ancak bu ay dr takibine girdim ve test istedi dr yumurtlama olmamış ultrasonda da gelişmiş yumurta yok dedi belki bu aya özel belki hep öyleydi bilemiyorum
Daha 4 aylık evliyim doktorlar hemen takip yapmıyorlarmış internetten araştırdığım kadarıyla, ben nisan ayında adetim bittikten hemen ertesi gün başladım ovulasyon testini yapmaya düzenli şekilde her gün yaptım ama dediğim gibi yumurtlama göremedim silikti hep çizgiYumurta oluşmadan da adet olabilirsiniz. Bu ay gecti artin onumuzdeki ay doktor kontorolunde baktirabilirsiniz. Ya da yumurta takibini yanlis yapmis olabilirmisiniz mesela ben 28 gunde bir adet oluyordum normalde 14.gunde yumurtlamam gerekirken ben 10.gun yumurtluyormusum oyle bir yanlislik olabilir
Yumurtlama günü kişiden kişiye kesinlikle fark ediyor bunu anlamanın en iyi yolu da ovulasyon testleri, benim de bir iki gün şeffaf akıntım oldu ama adet oldum bugün gebelik olmadı yaniPeki kizlar birsey sorayim 14. Gun yada reglnin ortalarinda seffaf akintiniz oliyor mu yoksa dumduz olmadan ya da beyaz olarak devam ediyor mu bazen yumurtlamiuor olabiliuormusuz yinede olurmus takip acisindan soruyorum
Ben bu ay ilk defa akıntıma dikkat ettim şeffaf akıntım olmadı hiç süt beyazdı yumurtmamış mı oluyorum acaba?Peki kizlar birsey sorayim 14. Gun yada reglnin ortalarinda seffaf akintiniz oliyor mu yoksa dumduz olmadan ya da beyaz olarak devam ediyor mu bazen yumurtlamiuor olabiliuormusuz yinede olurmus takip acisindan soruyorum
Daha 4 aylık evliyim doktorlar hemen takip yapmıyorlarmış internetten araştırdığım kadarıyla, ben nisan ayında adetim bittikten hemen ertesi gün başladım ovulasyon testini yapmaya düzenli şekilde her gün yaptım ama dediğim gibi yumurtlama göremedim silikti hep çizgi
Genelde seffaf akintinin yumurtlama baslamadan bir kac gun once geldigini biliyoruz ama yumurtlama.olmadi gununde dr geldi deyince sordumBen bu ay ilk defa akıntıma dikkat ettim şeffaf akıntım olmadı hiç süt beyazdı yumurtmamış mı oluyorum acaba?
Peki bende şunu sorucam şimdi bu ay yumurtlamamışsın dedi dr progesteron testine göre bu aya özel olabilir mi misal ? Hsg çektiricem sonra tedavi inşallahYumurtlama günü kişiden kişiye kesinlikle fark ediyor bunu anlamanın en iyi yolu da ovulasyon testleri, benim de bir iki gün şeffaf akıntım oldu ama adet oldum bugün gebelik olmadı yani
Zaten her yumurtlama da grbelik beklemeyin yummurtlamis olabilirsinz spermle.karsilasmamis olablir bazi sorunlar olablr merak ettigim.seffaf akinti geldigi halde mi yumurtlamamissiniz o zaman bosuna ona guvenmeyekYumurtlama günü kişiden kişiye kesinlikle fark ediyor bunu anlamanın en iyi yolu da ovulasyon testleri, benim de bir iki gün şeffaf akıntım oldu ama adet oldum bugün gebelik olmadı yani
Olabilir önümüzdeki ay tekrar deneyin bence adetten itibaren hergün mü denediniz belirli günler mi? Çünkü erken veya geç yumurtlama olabilirHay Allah, ben diğer aylar yumurtlama takibi yapmadım bu ay yaptım ilk defa onda da yumurtlama olmayınca tedirgin oldum ama yeni idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yüksek derecede ona bağlıyorum belki enfeksiyondan yumurtlama gözükmemiştir
Haklısınız, bakalım mayıs ayında da yumurtlama olmazsa ilk işim doktora gözükmek olucak ama inşallah gerek kalmazYinede bir gidip kontrol ettirmelisiniz arkadasimin 3 sene olmadi gitmedide doktora halbuki yumurtlamiyormus
Haklısınız, bakalım mayıs ayında da yumurtlama olmazsa ilk işim doktora gözükmek olucak ama inşallah gerek kalmaz
Tamam işte ovulasyon testini yumurtlamayı görmek için yapıyoruz zatenZaten her yumurtlama da grbelik beklemeyin yummurtlamis olabilirsinz spermle.karsilasmamis olablir bazi sorunlar olablr merak ettigim.seffaf akinti geldigi halde mi yumurtlamamissiniz o zaman bosuna ona guvenmeyek
Adetim bitti hemen ertesi gün başladım ve her gün düzenli yaptım ve aynı saatlerde yaptım daha kesin sonuç almak için ama gözükmedi yumurtlamaOlabilir önümüzdeki ay tekrar deneyin bence adetten itibaren hergün mü denediniz belirli günler mi? Çünkü erken veya geç yumurtlama olabilir
Sonuç alabildin mi peki ilaçlardan ve filmden, bilmiyorum ama enfeksiyondandır gibime geliyor benim durumBende 3.ayda flan gittim ilk. Her gittigimde de doktor yumurtlama gunun degerlendir dedi. 4 gidisimdede olmayinca klomen baslatti.. yine olmayinca rahim filmi. Hi birde ozele gidersen daha ayrintili bakarlar. Ben ilk 6 ay devlete gittim.
Bilmiyorum dediğiniz gibi olabilir, bir daha ki denemede anlayacağız ne olduğunuYumurtan çok büyümeden çatlıyordur. Yumurtlama olmadan adet görülmez. Öyle olsa yumurtlama problemi yaşayanlarda adet düzensizliği olmaz herkes her ay olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?