- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Rahatsızım, yatıyorum. 1 tane okuyabildim sadece.Arkadaşlar güncel okunan sayımız daha 24 lütfen bildirim yapmayanlar yapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatsızım, yatıyorum. 1 tane okuyabildim sadece.Arkadaşlar güncel okunan sayımız daha 24 lütfen bildirim yapmayanlar yapsın
R rana20 arkadaşıma 2 tane okudum. Rabbim hayırlısıyla gönlündekini ömrüne nasıp etsin. mutlulukbenihicbirakmaArkadaşlar güncel okunan sayımız daha 24 lütfen bildirim yapmayanlar yapsın
mutlulukbenihicbirakma canım bizde okudukArkadaşlar güncel okunan sayımız daha 24 lütfen bildirim yapmayanlar yapsın
Geçmiş olsun canımRahatsızım, yatıyorum. 1 tane okuyabildim sadece.
Arkadaşlar güncel okunan sayımız 32 ,sayı dolmadan diğer kişiye geçmiyorum kalabalığız takip etmek zor olur.
Fazla okuyabilecek arkadaşlar varsa musait olan yardımcı olursanız sevinirim ben elimden geldiğince az sayı kalınca destek olmaya çalışıyorum ama biyerden sonra yetemiyorum maalesef
Bildirim yapmayan arkadaşlar
G Gokyuzummm
kavs-i kuzah
kavs-i kuzah ANNESİ
Sadelikherseydir
nur1134
BereliPenguen
1 tane okunduArkadaşlar güncel okunan sayımız 32 ,sayı dolmadan diğer kişiye geçmiyorum kalabalığız takip etmek zor olur.
Fazla okuyabilecek arkadaşlar varsa musait olan yardımcı olursanız sevinirim ben elimden geldiğince az sayı kalınca destek olmaya çalışıyorum ama biyerden sonra yetemiyorum maalesef
G Gokyuzummm
kavs-i kuzah
kavs-i kuzah ANNESİ
Sadelikherseydir
nur1134
BereliPenguen
Canım eksik kalırsa bende tamamlarım haber ver banaArkadaşlar güncel okunan sayımız 32 ,sayı dolmadan diğer kişiye geçmiyorum kalabalığız takip etmek zor olur.
G Gokyuzummm
kavs-i kuzah
kavs-i kuzah ANNESİ
Sadelikherseydir
nur1134
BereliPenguen
canım şuan toplam okunan 35, yeni listeyi yarın sabah yayınlıcam sabah eksik kalmış olursa sana yazarımCanım eksik kalırsa bende tamamlarım haber ver bana
2 tane daha aldım. Allah kabul etsincanım şuan toplam okunan 35, yeni listeyi yarın sabah yayınlıcam sabah eksik kalmış olursa sana yazarım