- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
2 tane okudum Allah kabul etsın rabbım gonlundekılerı versın esınıze sofa versınHayırlı geceler arkadaşlar bugün muhtemelen haftasonu olması dolayısıyla biraz geç tamamlandı sayımız ama olsun geç olsun güç olmasın
Ronron77 arkadaşımızın sayısı tamamlandı Rabbim kabul etsin inşallah
Sıradaki arkadaşımız S Sonbahar12345
NİYETİ:
"Duam gönlümdeki dualarimin hayirlisiyla kabul olmasi ve esimede tez zamanda sifa diliyorum"
Şimdiden Allah kabul etsin inşallah
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ -2
mutlulukbenihicbirakma - KARDEŞİ -1
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -1
SoLeiL12 -1
G Gokyuzummm -BİLDİRİM YAPMADI
Ronron77 -6
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings - ÖZEL GÜN
orjinal19 -1
kavs-i kuzah -1
kavs-i kuzah ANNESİ-1
R rana20 -1
H hurgenaral -2
Bonus - BİLDİRİM YAPMADI
Merayyy -1
H M -1
Jawlensky -1
YaKaMoZz-z -1
Sadelikherseydir -1
Mehfam -1
askrhpozitif -1
goah -1
M MaviMabellee - BUGÜN İCİN OKUYAMAYACAĞINI BİLDİRDİ
@morkagit -1
poncikbirgelincik -1
Catlak-kurabiye -2
Mucizemm222 -1
S Suskunhanim -1
Tenceresiz kaldim anne - BİLDİRİM YAPMADI
mutlulukbenihicbirakma -2
Yarimm66 -2
nur1134 -1
R rana20 ANNESİ- 1
Arkadaşım 1 tane okuyacak. Benim eşim rahatsız, biraz düzelirse tekrar girip alırım. Hakkınızı helal edinarkadaşlar güncel okunan sayımız 29 fazla okuyabilecek arkadaşlar okuyabilirse sevinirim
bildirim yapmayan arkadaşlar akşama kadar okuyabileceklerinizi yazın lütfen
zey_nep
G Gokyuzummm
Ronron77
S Sonbahar12345
orjinal19
kavs-i kuzah ve annesi
M MaviMabellee
@morkagit ve arkadaşı
Mucizemm222
nur1134
Okudum canim 1 tanearkadaşlar güncel okunan sayımız 29 fazla okuyabilecek arkadaşlar okuyabilirse sevinirim
zey_nep
G Gokyuzummm
Ronron77
S Sonbahar12345
orjinal19
kavs-i kuzah ve annesi
M MaviMabellee
@morkagit ve arkadaşı
Mucizemm222
nur1134
Birazdan 1 tane okuyacağım canım ekleyebilirsinizarkadaşlar güncel okunan sayımız 29 fazla okuyabilecek arkadaşlar okuyabilirse sevinirim
zey_nep
G Gokyuzummm
Ronron77
S Sonbahar12345
orjinal19
kavs-i kuzah ve annesi
M MaviMabellee
@morkagit ve arkadaşı
Mucizemm222
nur1134
tamam canım, geçmiş olsunArkadaşım 1 tane okuyacak. Benim eşim rahatsız, biraz düzelirse tekrar girip alırım. Hakkınızı helal edin
1 tane alıyorum1arkadaşlar güncel okunan sayımız 29 fazla okuyabilecek arkadaşlar okuyabilirse sevinirim
zey_nep
G Gokyuzummm
Ronron77
S Sonbahar12345
orjinal19
kavs-i kuzah ve annesi
M MaviMabellee
@morkagit ve arkadaşı
Mucizemm222
nur1134
S Sonbahar12345 arkadaşımıza 2 tane daha okudum. Allah kabul etsin inşaAllahArkadaşlar güncel okunan sayımız henüz 32 eksiğimiz fazla yeni arkadaşa geçmek için beklemedeyim o yüzden
1 tane okudum eksik kalirsa okurum ben yeni kisiye gecebilirsinizArkadaşlar güncel okunan sayımız henüz 32 eksiğimiz fazla yeni arkadaşa geçmek için beklemedeyim o yüzden
canım senin 1 taneyide ekleyince 38 oluyor 3 tane eksiğimiz var tamamlayabilir misin?1 tane okudum eksik kalirsa okurum ben yeni kisiye gecebilirsinizAllah razi olsun okuyan herkesden Rabbim hepimizin hayrini kabul etsin
Ben sabah namazında okur duamı yaparım sız yenı kışiye gecebılırsınız yada kandılde tamamlarımcanım senin 1 taneyide ekleyince 38 oluyor 3 tane eksiğimiz var tamamlayabilir misin?
1ini ben okurum simdi, sen kalan 2yi oku cnmBen sabah namazında okur duamı yaparım sız yenı kışiye gecebılırsınız yada kandılde tamamlarım
listeye senin için 1 tane daha ekledim canım, S Sonbahar12345 şimdi 1 tane de ben okucam sen 1 tane daha oku tamam bitirmiş olalım toplamda 2 okumuş olacaksın yani liste güncel1ini ben okurum simdi, sen kalan 2yi oku cnm