- 7 Haziran 2012
- 810
- 767
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Ben okumaya başlamadan önce dua ediyorum ve başlıyorum okumaya bittikten sonrada bi fatiha okuyup tekrar dua edip teslim esiyorum arkadaşın adına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23.59 a kadar okuyoruz yazıyor ya konunun başında. Ben ona göre şeyaptım. Akşam 10 da yani 9.30 gibi oturuyorum yarım saate 2 yasin okuyorum. Ama misal tamamlandı diye duası önceden yapılıyorsa bilmiyordum. Okumadım mesajları daSayi bitince dua ediliyor sanirim. Okumadan yazmayalim bence.okumadigi zamana denk gelirse sayi tamamlanmaz . Konu sahibi bilgilendirsin de bir.
1 yasin Okudum Rabbimiz kabul etsin inşallahArkadaşlar zey_nep arkadaşın sayısı tamamlandı
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH.
Aşağıda hem güncel listemiz hem kimin ne kadar okuduğunu gösteren listemiz var.
Sıradaki arkadaşımız S Sabr-Sukur-Dua yarın akşama kadar okuyacağımız yasinleri onun adına niyetlenelim Rabbim kabul etsin inşallah.
NİYETİ;
Rabbim ayse kizi neslihanin olucagi transferin hayirlisiyla guzel sonuclanmasini, bebeginin olmasini bu transfer ile vesile eyle. Asamalarinin guzel gecmesini nasip et. Kucagini doldur. Burda isteyen tum kullarina ve bana hayirlisiyla anne baba olmayi nasip eyle.
Amin.
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ - 2
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ- 1
zey_nep -4
S Sabr-Sukur-Dua -2
@SoLeiL12 -2
Aktif Lora bildirim yapmadı
G Gokyuzummm bildirim yapmadı
Ronron77 -1
S Sonbahar12345 -1
@burcusami -2
@humanbeings - özel gün
orjinal19 -1
@kavs-i kuzah - bildirim yapmadı
@kavs-i kuzah annesi - bildirim yapmadı
@rana20 -1
@hurgenaral -bildirim yapmadı
@Bonus -1
@Merayyy -2
@H M -1
Jawlensky -1
YaKaMoZz-z - bildirim yapmadı
@Sadelikherseydir -1
@_Reyyan -2
@askrhpozitif -2
goah -2
@28mn -1
@morkagit -2
@poncikbirgelincik -2
Catlak-kurabiye -1
@Mucizemm222 -1
@Suskunhanim -1
Tenceresiz kaldim anne bildirim yapmadı
@Negoo bildirim yapmadı
mutlulukbenihicbirakma -2
Yarimm66 -bildirim yapmadı
nur1134 -2
Dua sahibi kendisi de namaz kılıp ayriyeten duasını yapıyor ya. Ondan bahsettim canım. Yoksa bende öyle yapıyorum da.Öyle mi herkes okuyunca şahısın adına dua etmiyor mu bitince mi yapılıyor dua mutlulukbenihicbirakma
Hacet namazi kiliniyormusya o yuzden soylemistimÖyle mi herkes okuyunca şahısın adına dua etmiyor mu bitince mi yapılıyor dua mutlulukbenihicbirakma
sorun değil canım niyeti dua sahibi en başta namazını kılıp yapıyor ben sayımız tamamlanınca yeni kişiyi açıyorum geceleri okuyanlar içinArkadaşlar ben aldım yazıyorum ama akşam 10 da okuyorum. Sorun değil demi? Çünkü 12 ye kadar yazmıştı arkadaşımız. 10 dan sonra namazlarımızı kılalım herkesin okuması için en azından benim :)
Neslihanın niyeti için 2 yasin aldım.
ekledim canım Allah kabul etsinCanım şimdi bir tane okuyorum ben de ekleyebilirsin yarın icin
ama ozamn yetişmicek die fazla fazla okumaya çalışıyoruz kesin okuyabilecekler sayısını söyleyip akşama dek okuyor zaten okuyuncada yazıyor arkadaşlar.Sayi bitince dua ediliyor sanirim. Okumadan yazmayalim bence.okumadigi zamana denk gelirse sayi tamamlanmaz . Konu sahibi bilgilendirsin de bir.
herkes okuyunca dua sahibinin niyetine eder de asıl dua sahibi duanın başında namazıyla niyetini duasını ediyor canımÖyle mi herkes okuyunca şahısın adına dua etmiyor mu bitince mi yapılıyor dua mutlulukbenihicbirakma
Allah kabul etsinBen okumaya başlamadan önce dua ediyorum ve başlıyorum okumaya bittikten sonrada bi fatiha okuyup tekrar dua edip teslim esiyorum arkadaşın adına
canım seninkini almıştım gündüz söylemiştin zey_nep için okuduğun değil mi?Okudum 2 tane kızlar. Rabbim kabul etsin
Evet canımsorun değil canım niyeti dua sahibi en başta namazını kılıp yapıyor ben sayımız tamamlanınca yeni kişiyi açıyorum geceleri okuyanlar için
ekledim canım Allah kabul etsin
ama ozamn yetişmicek die fazla fazla okumaya çalışıyoruz kesin okuyabilecekler sayısını söyleyip akşama dek okuyor zaten okuyuncada yazıyor arkadaşlar.
herkes okuyunca dua sahibinin niyetine eder de asıl dua sahibi duanın başında namazıyla niyetini duasını ediyor canım
Allah kabul etsin
canım seninkini almıştım gündüz söylemiştin zey_nep için okuduğun değil mi?
Allah kabul etsin sabah söylemiştin yazmıştım zaten. yeni kişi içinde okuyunca yazarsın S Sabr-Sukur-Dua niyetinemutlulukbenihicbirakma 1 tane yasin okudum bebek bekleyen kardesimize Allahim nasip etsin inşaallah.
Dua sahibi kendisi de namaz kılıp ayriyeten duasını yapıyor ya. Ondan bahsettim canım. Yoksa bende öyle yapıyorum da.
mutlulukbenihicbirakmaHacet namazi kiliniyormusya o yuzden soylemistim
4. Arkadas 1 yasın ıcın okudum rabbım dualarını hayırlısıyla kabul etsın rabbım hayırlı bır evlat nasıp etsınArkadaşlar zey_nep arkadaşın sayısı tamamlandı
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH.
Aşağıda hem güncel listemiz hem kimin ne kadar okuduğunu gösteren listemiz var.
Sıradaki arkadaşımız S Sabr-Sukur-Dua yarın akşama kadar okuyacağımız yasinleri onun adına niyetlenelim Rabbim kabul etsin inşallah.
NİYETİ;
Rabbim ayse kizi neslihanin olucagi transferin hayirlisiyla guzel sonuclanmasini, bebeginin olmasini bu transfer ile vesile eyle. Asamalarinin guzel gecmesini nasip et. Kucagini doldur. Burda isteyen tum kullarina ve bana hayirlisiyla anne baba olmayi nasip eyle.
Amin.
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ - 2
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ- 1
zey_nep -4
S Sabr-Sukur-Dua -2
@SoLeiL12 -2
Aktif Lora bildirim yapmadı
G Gokyuzummm bildirim yapmadı
Ronron77 -1
S Sonbahar12345 -1
@burcusami -2
@humanbeings - özel gün
orjinal19 -1
@kavs-i kuzah - bildirim yapmadı
@kavs-i kuzah annesi - bildirim yapmadı
@rana20 -1
@hurgenaral -bildirim yapmadı
@Bonus -1
@Merayyy -2
@H M -1
Jawlensky -1
YaKaMoZz-z - bildirim yapmadı
@Sadelikherseydir -1
@_Reyyan -2
@askrhpozitif -2
goah -2
@28mn -1
@morkagit -2
@poncikbirgelincik -2
Catlak-kurabiye -1
@Mucizemm222 -1
@Suskunhanim -1
Tenceresiz kaldim anne bildirim yapmadı
@Negoo bildirim yapmadı
mutlulukbenihicbirakma -2
Yarimm66 -bildirim yapmadı
nur1134 -2
Tamamdır o zaman :)sorun değil canım niyeti dua sahibi en başta namazını kılıp yapıyor ben sayımız tamamlanınca yeni kişiyi açıyorum geceleri okuyanlar için
ekledim canım Allah kabul etsin
ama ozamn yetişmicek die fazla fazla okumaya çalışıyoruz kesin okuyabilecekler sayısını söyleyip akşama dek okuyor zaten okuyuncada yazıyor arkadaşlar.
herkes okuyunca dua sahibinin niyetine eder de asıl dua sahibi duanın başında namazıyla niyetini duasını ediyor canım
Allah kabul etsin
canım seninkini almıştım gündüz söylemiştin zey_nep için okuduğun değil mi?