Duzenimizim degismesi

Kresi neden eviniz eyada isinize cok yakin olacak sekilde degistirmiyorsunuz

Kres aslında evime yakın,ancak birebir sokagimda da değil tabi.Kisa mesafe servis olabilir.
Kv bizimle yaşamıyor sırf bu sebeple geldi.Aslinda destek oluyor gelip kalması bile benim için çok kıymetli.Sagolsun.
Benim kendi anne babam yaşlı onu yapamazlar.
Benim çalışma saatlerim uzun degil ancak evden çıkasım ve dönüşüm zaman alıyor.Hal böyleyken bambaşka bir stresin içine girdim.
Eşim denemek istiyor şu an başladığı iş onun için bir basamak ve kıymetli goriyor bence de öyle aslinda.O yeni işine odaklanmış durumda.Zqmana bırakalım alacağımız destekleri alalım ilerleyelim sende trafiğe çık diyor ancak benim o yollar icin belki de en az 3 4 atim var tek çıkmak için.Surekli kafamda kaza yapicam biri bana çarpacak diye dusunuyrm

Kres aslında evime yakın,ancak birebir sokagimda da değil tabi.Kisa mesafe servis olabilir.
Oturduğunuz binada vb çocuğunuzun kreşine giden kızı/oğlu olan güvenebileceğiniz bir tanıdığınız yok mu? Aylık yakıta ortak olursunuz kendi çocuğunu götürürken sizin çocuğunuzu da götürür.

Bir taksi ile anlaşsanız, kv çocuğunuzu onunla bırakıp geri eve geri dönse.
İstanbul’da yaşarken bir arkadaşım böyle bir çözüm bulmuştu. ( Taksici taksimetreyi açmıyordu, fiyatta anlaşmışlardı)

1 kendinize yakın yeni bir kreş bulmayı deneyebilirsiniz
2 çocuğu servisle gönderebilirsiniz.
3 asla işinizi bırakmayın
4 akşam sofrasını eşiniz kuruversin bir zahmet, kendisi padişah torunu değil. Ben yıllarca akşam yemeğinden kalkıp ertesi günün yemeğini pişirdim. Böyle yaparsanız eşiniz de sofrayı kurar her halde, hatta her haldesi fazla, kursun. Çalışmaksa ikiniz de çalışıyorsunuz, ataerkil düzenden biraz sıyrılmanız lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…