günaydınlar yeşil düzce'mmmmmmmmmmmmmmm:teytey:
günaydın canım kankimmmmmmm.nasılsın .ben çok yogun çalışıyom ugrayamıyom kaçgündür...:a015:
günaydın kanki bende yogunum bu aralar bende çalışıyom:roflol:
pikecilege başladım yani eeeeeee ileride iş kadını olcam
gamyoncuiremsukamyon kamyon pike satcam:roflol:
cok sevindim canım.allah sana bol müşteriler versin..günaydın kankim.... farkındamısın yine sen ve bennnnnnn:roflol::roflol::roflol:
tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun...allah nice kandillerde buluştursun bizleri...
selam kızlar herkesin kandili mübarek olsuna.s.
ya ben eskisi kadar gelemiyorum malum yaz geldi
.sabahtan işleri bitirip öğleden sonra ya gezmeye
gidiyorum yada misafir kabul ediyorum kızmayın noluuur :1hug:
seninde kandilin mübarek olsun.Şeniz gözüm gönüller bir olsunula al sana :mymeka:bizde gezmelere gidiyok ama gitmeden sayfamıza uğruyoruz yani:mymeka:ihmal etme bizi :dilcikar:serim yoksa haaaaaaaaaa
iyi eğlenceler sana fıstık
kandilin mübarek olsun
seninde kandilin mübarek olsun.Şeniz gözüm gönüller bir olsun
kankim nerdesin ya, bu düzceliler unutuyo bu topigi...bugün sende unutmuşun.pike yapmaktan düzceyi unutma ha..küserim bak..klava:
canım ugramazmıyız hiç topıge bak geldım canım artık
kızlar canım düzceme gelıyorum haftaya pazar ordayımmmmm a.s.a.s.
düzceyi umarım seversiniz.burası istanbula nazaran, sessizdir.hele kalıcı konutların havası yeter insana.tertemiz bir havası var.daha gelmediniz ama yinede hoş geldiniz diyeyim.a.s.benimde eşim düzceli ist.oturuyoruz ama yakında oraya taşınıcaz düzce konutlara....herkese slm.
kankim nerdesin ya, bu düzceliler unutuyo bu topigi...bugün sende unutmuşun.pike yapmaktan düzceyi unutma ha..küserim bak..klava:
canım ugramazmıyız hiç topıge bak geldım canım artık
kızlar canım düzceme gelıyorum haftaya pazar ordayımmmmm a.s.a.s.