Düzce///81

selam kızlarr nasılsınız bakimm?
Erzincandan bende önceki akşam döndüm canlar..çok isteksiz gitmiştim ama umduğum gibi olmadı güzel geçti ,hatta değişiklik iyi geldi :))şimdide misafirlerim var Düzceden abimler geldiler ,küçük oğlu fıtık ameliyatı olucak Allah nasip ederse çapada...inş hayırlı geçer:Saruboceq:
denef nerelerde ya hiç görünmüyor kendisi.. acaba dönmedimi ablasından CADIARZU
nazlıbahar bebişin çok tatlı yaa Allah nazarlardan saklasın inşaallah
cakilciğim anneciğin nasıl oldu canım ?inş iyidir ....
neyse benden bukadar şimdilik öpüyorum sizi şekerler ..

h.g cnm guzel gecmesıne cok sevındım ...
cok saol amın amın

hoşgeldin senayda gecmiş olsun umarım kolay bır amelıyat olur allah şıfa versın

hoşgeldın canım ıyıyım sagol sen nasılsın?allah hayırlı şifasını versın canım dualarımız sizinle:Saruboceq:annem daha ıyılesmedı canım ama idare ediyor çok şükür bende seni öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

Dostlara günaydın
Sevgiye sevgi katmak için
Yola çıkanlara günaydın
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.

Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.

bende ıyıyım canım sagol ıyı yapmıssın her zaman gel beklerız.bız senınle ılk kez karsılasıyoruz galıbaopuyorumnanaktan

aaaa oylemı ne guzel denefle tanısmıstık burdan.senınlede bundan sonra konusuruz inşallah artık.denefte gırmıyor artık hıc kayboldu ortalıktan nasıl ıyımı?

aaaa oylemı ne guzel denefle tanısmıstık burdan.senınlede bundan sonra konusuruz inşallah artık.denefte gırmıyor artık hıc kayboldu ortalıktan nasıl ıyımı?

denef denizliye ablamın yanına gitmişti .şimdi döndü.. ama bu seferde ankara daki kardeşim geldi o yüzden pek giremiyor... inşallah canım görüşürüz...Şeniz

hayırlı cumalar haydeçimopuyorumnanaktan
denef nerelerde bende merak ettim denizlideydi daha dönmedimi acaba ?

hayırlı cumalar canım...Şeniz döndü canım da .sanırım vakit bulamıyor..kardeşim geldi..birde evi falan kırklıyordur..15 gündür evde değildiya...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…