Benim sacimda asiri seyrek dumduz ve yagli ayrica ince telli.Yani her açıdan sanssizim gunlerce agladigim kafama taktigim oldu ama su topiclerden aldim tepe kismim acildigi icin onla kapatiyorum ve cit cit kullaniyorum gur durmasi acisindan.Sigir iligini bende denedim gercekten bir mucize fakat kokusuna dayanamadigim icin uzun sure kullanamadim.Simdi tekrar baslayacagim tek cozum o.Artik saclarimi dusunup aglamak istemiyorum :,(benimde saçlarım düz ve ince telli 3 ay önce aşırı dökülme yaşadım kel kalıcam sandım sığır iliği kürüne basladm netten görmüştüm suan 2 buçuk ay oldu saç dökülmem tamamen durdu sadece günlük her insanda dökülen kadar dökülüyor. artı olarak bir sürü yeni saçım çıktı saçlarım daha bir hacimli. yaptığım kürü kaşlarıma da uyguladım her defasında kaşımda küsen yerlerden kıllar çıktı. size de tavsiye ederim başta ilk 2 hafta dökülmeler devam ediyor ama sonra duruyor. netten bakabilirsiniz çeşitli tarifleri var bu kürün.
kokusu beni de rahatsız ediyordu suan zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı ile yapıyorum. hindistan cevizi yağı kırıyor biraz kokusunu. lavanta yağı da kullanılabilir tabi lavanta yağında kokusu yok denecek kadar azalıyor iliğin.Benim sacimda asiri seyrek dumduz ve yagli ayrica ince telli.Yani her açıdan sanssizim gunlerce agladigim kafama taktigim oldu ama su topiclerden aldim tepe kismim acildigi icin onla kapatiyorum ve cit cit kullaniyorum gur durmasi acisindan.Sigir iligini bende denedim gercekten bir mucize fakat kokusuna dayanamadigim icin uzun sure kullanamadim.Simdi tekrar baslayacagim tek cozum o.Artik saclarimi dusunup aglamak istemiyorum :,(
Ben de boyamak istemiyorum aslında. Boyadan dolayı bu kadar yıprandığını düşünüyorum artık. Ama beyazım çok, boyamazsam olmuyoYaşım da daha 19. Ailem boyama erken falan demişti ilk boyadığımda ama onlarda hak verdi, tepelerde çok fazla beyaz var. Bitkisel bi boya araştırıp kullanmayı düşünüyorum. Bide çörek otu yağıyla ilgili bi yazı gördüm forumda. Bugün alıp deniycem, kullanıyım bakıyım bi kaç ay. Yeni saçlarda çıkarıyomuş. Aslikan sende dene istersen, yorumlar gayet iyiydi çörek otu yağıyla ilgili.
Hani şu Jennifer Lopez in bi ara reklamında oynadığı saç kremi varya,ondan kullanana kadar bnm de avuç avuç dökülüyordu. Herşeyi denedim hatta hormon testi bile yaptırdım birsey çıkmadı. Sadece o etkili oldu artık hiç dökülmüyor ve daha guclu bence deneyin çünkü dökülmesi insanın psikolojisini altüst ediyor.
Büyük kutu mu küçük tüp mü. İkisi farketti bendeloreal elseve siyali pembeli olan bildim bildim ben onu kullandim iki sene ne yazik ki bende fayda etmedi simdiki sampuanim gliss ama o da aynı hemen hemen...