düz liseden aöf okul öncesi öğretmenliğine... bilgilendirin lütfen..

nefes08

hoşgeldin prensim..
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
160
1
46
Artvin
merhaba ben düz lise çıkışlıyım ama aöf okul öncesi öğretmenliği okumak istiyorum bununiçin ne yapmam gerekiyor. Tercih hakkım var fakat önceliği meslek liselerine veriyorlar bir yerden düz lise mezunlarının okul öncesi ögretmenliğiyle ilgili kurs alması gerektiğini duydum o kursu alınca meslek liseleriyle aynı olacakmışız doğrumu acaba öle bi kurs var mı ?

aöf nin okul öncesi var ben yanlış tercih yapmışım gelmedi ama puanla alıyor oda tabi mesleklerden sıra kalırsa

işte bi kurs varmış galiba onu alınca meslek liseleri ile aynı sayılıyormuşuz ama tam bilmiyorum

yok canım arkadaş gitti hiç bişeye yaramadı diye biliyorum araştır

Zaman zaman sınıf öğretmenlerini özellikle emekli olanları millli eğitim okul öncesi eğitime sokup sertifika veriyorlar sanırım o arada diğer alan dışındakiler de o kursa katılabiliyor..bu mevzuyu bulunduğun yerdeki halk eğitime danışmalısın bence çünkü kursları onlar düzenliyor...

ösym tercih zamanında bu bölümle ilgili şartlarda çocuk gelişimi mezunu olmak şartı yazıyordu.

Lise mezunlarına meslek liselerinden yüz yüze ders almak şartıyla, çocuk gelişimi bölümü diploması veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…