• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düz lise mezunuyum, Kpss'de bir yere atanabilir miyim?

smsm__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
191
1
26
Konya
kızlar meraba.. ben düz lise mezunuyum. kpss ortaögretim düzeyinde biyere girmem mümkün mü ?? yardımcı olursanız sevinirim..

Ben biraz araştırdım ama bişey bulamadım
Yerleşemeyeceğiz sanırım,en az 93 yapmanız lazım yazmışlar bi sitede
O diğer konu vardı ya,sende yazmıştın askeri sivil memurlukla ilgili oraya başvuru bile yapamadım düz liseli olduğum için sanırım

ay inanmıorm yaaa.. ne kadar heveslenmiştim bütün istediğim şelerde meslek liselerine öncelik tanıyolar..

hangi meslekler meselaaa ?

düz lise mezunu olarak 2001 kodlu olan her kadroya başvurabilirsin.

bu kodla açılan kadro sayısı az olduğu için, atanabilmek için yüksek puan almak gerekli. 95 puandan aşağılara doğru indikçe atanma ihtimalin düşer.

açıktan yapılan alımlar olur, zabıt katipliği vs. başvuru tarihlerini takip ederek, istenilen şartları yerine getirip başvurabilirsin.

atanma ihtimalini artırmak istiyorsan, bilgisayar sertifikası gibi niteliklere sahip olman gerekli. böylece bu nitelikleri arayan diğer kadrolara da başvurabilirsin.

düz lise mezunu olarak 2001 kodlu olan her kadroya başvurabilirsin.

bu kodla açılan kadro sayısı az olduğu için, atanabilmek için yüksek puan almak gerekli. 95 puandan aşağılara doğru indikçe atanma ihtimalin düşer.

açıktan yapılan alımlar olur, zabıt katipliği vs. başvuru tarihlerini takip ederek, istenilen şartları yerine getirip başvurabilirsin.

atanma ihtimalini artırmak istiyorsan, bilgisayar sertifikası gibi niteliklere sahip olman gerekli. böylece bu nitelikleri arayan diğer kadrolara da başvurabilirsin.

çok teşekkür ederim.. peki nerden ögrenebilirim 2001 kodlu meslekleri.

Back