teşekkür ederim canım.ama inan ben bu sistemi anlamadım.evet ben önlisans mezunuyum yaklaşık 7 yıldır.dediğim gibi bana bu yanıtı verdiler hala kararsız ve şaşkınım açıkçası.bir yüksek öğretim kurumuna bir şekilde giriş yaptırmış yani kayıt yenilememiş ya da mezun olmuş durumu değil giriş yapması yetiyormuş beni kayıt edemeyecekleri için bilemiyorum sürede az kaldı araştırmaya devam edeceğim sağol yinede başarılar sana.bizim sınıfta bir arkadaş önlisans mezunuydu..halk eğitimde usta öğreticiydi..1 sene bizimle okudu bir senedirde başka bir ilde okula devam ediyor...
aslında başka bir yerde kayıtın varsa aynı anda açık liseyi okuyamıyorsun...okulu bitirmişsen yada kayıt yenilememişsen problem yok...
ben ve sınıfta benim gibi olan arkadaşlarım problem yaşamadı...
slm arkadaşlar uzun süredir buraya bakamıyordum ama malesef sıkıntı yine aynı ne kadar saçma bi düzen bu ya uyuz oluyorum bu sisteme insan istediği bölümü seçmeli biz kayıt yaptırdık diye hiç bir şekilde kabul edilmemesi ne kadar saçma sildirsekte kaydımızı işe yaramıyormuş adaletsizlik bu saçmalık biz gençlere kafayı yedirecekler lanet olsun bu sistemede herşeye
Merhaba...
Kayıtlar başladıı kayıtt için gittinmi merak ettim canımm ne dediler sana yoksa duyduklarının üzerine mi konuşuyorsun..?? Ben pazartesi günü gidicem inşaallahh bir engel çıkmaz..
bende kayıt için gitmek istiyorum bilgi verirmisiniz halk eğitimemi gidiyorsunuz kaç yıl sürüyor.
Merhaba...
Kayıtlar başladıı kayıtt için gittinmi merak ettim canımm ne dediler sana yoksa duyduklarının üzerine mi konuşuyorsun..?? Ben pazartesi günü gidicem inşaallahh bir engel çıkmaz..
kayıt için gitmedim aradım diploma arkasında kaşe varsa kayıt yapamayız dediler cnm..inşallah olur olursa yazarmısın bizimde fikrimiz olsun cnm tşkler
boşversenize zaten birişe yaramıyor.sınavsız geçiş bile yapamadım hemde 86 diploma notuyla.....
boşversenize zaten birişe yaramıyor.sınavsız geçiş bile yapamadım hemde 86 diploma notuyla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?