slm emeru bu hayallerim suya düşecek gibi benim yaşadığım yerde kurs seneye başlayacakmış ozaman 2.5 yıl bi işte çalışamayacağım..okulu bitirmeme de 3 dersim kaldı ailem bu duruma karşı okulu bırakmamı istemiyorlar onlarada hak veriyorum ama sonunda iş olabilecek bi yer bitirmek istiyorum ayrıca bu bölüm benim hayalimdi..ankara halk eğitimi aradım orada birara üni mezunlarınında bu diplomayı alabildiğini söyledi olmazsa öyle bi şansın tekrar verilmesini bekleyeceğim en aznından bunda yaş sınırı yok..
Valla öyle emerunun dediği gibi dersler akşam yada hafta sonu hiç olmuyor.Çalışan birine asla uymuyor saatler hatta millet bu eğitim için işini bırakıyor.Bizim okulda hafta içi 4 gündü okul vede 2 de başlıyordu beş buçukta bitiyordu.Zaten sürekli ders programı değişiyor bir hafta sonu bir hafta içi öğretmene göre ayarlanıyor.Bİrde yoklama alınıyor devamsızlık yapamazsın.ayrıcada çok uzun sürüyor 3 yıl pek hızlandırılmış eğitim hiç bir okul yapmıyor öğretmen olmadığı için yapılmıyor.YAşın gençse çok iyi ama yaşın ilerlemişse 3 yıl lise 4 yıl ünüversite 7 yılını alıyor.Ünüversite kazanmak aslında en mantıklısı lise olarak bu diploma pek işe yaramıyor
EVet çoğu okulgenelde hızlandırılmış eğitim uygulamıyor birazda şans belki sizde olur bizde olmadı öncekiler yaptı biz yapamadık sebeb öğretmen yok öğretmen getirelim diyoruz biz dışardan almayız diyorlar valla kafalarına göre bizi düşünen kim.SEn gene 3 seneyi gözden çıkar derim oku yani okumaktan zarar gelmez
Bu arada bilgisi olanlara sormak istiyorum muhakkak cevap yazsınlar.Aranızda özel kreşlerde çalışan yada çalışmiş olan varmı sigortasız çalışmak mümkünmü özellerde birde elemanın performansına bakıyorlarmı yani girdin diyelim işe çıkartırlarmı çok merak ediyorum
Saol çok teşşekür ederim bende senin gibi düşünmüştüm doğru performansına bakarlar özel sektörde herzaman tutunmak zor iş kreşte çalışmadımda başka sektörlerde çalıştım bilirim sen hangi bölümde ne okuyon çocuk gelişimini düşünüyon sanırım seneyemi gidecen
slm arkadaşlar şuan çok sinirli ve üzgünüm..ben düz lise mezunuyum açıköğretimden üni okuyorum 2. sınıftayım..ikinci lise diploması almak istiyorum halk eğitimde veriliyor bu kurs biraz önce aradım durumumu izah ettim fakat bana kayıt yaptırılamayacağım söylendi üni kaydım olduğu için nasıl bişey bu ya..üniyi döndurnayı düşündüm hani lise diploması olsun sadece diye fakat herhangibir üni kaydım olduğu için yinede lise diploması alamıyormuşum..biraz önce yorumlarınızı okudum bi arkadaşımız kursta 2 yıllıklarda vardı falan demiş üni mezunumu onlar bi bilginiz varsa benide aydınlatırsanız çok sevinirim..
arkadaşlar ben aöf iktisat okuyordum bıraktım ve 2 senedir açık lisede öğrenciyim hiç bir proplem yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?