slm arkadaşlar şuan çok sinirli ve üzgünüm..ben düz lise mezunuyum açıköğretimden üni okuyorum 2. sınıftayım..ikinci lise diploması almak istiyorum halk eğitimde veriliyor bu kurs biraz önce aradım durumumu izah ettim fakat bana kayıt yaptırılamayacağım söylendi üni kaydım olduğu için nasıl bişey bu ya..üniyi döndurnayı düşündüm hani lise diploması olsun sadece diye fakat herhangibir üni kaydım olduğu için yinede lise diploması alamıyormuşum..biraz önce yorumlarınızı okudum bi arkadaşımız kursta 2 yıllıklarda vardı falan demiş üni mezunumu onlar bi bilginiz varsa benide aydınlatırsanız çok sevinirim..
ben açıköğretim fakultesi iktisat bölümünü bırakmıştım birkaç yıl önce şimdi lise okuyorum sorun olmadı
feen ve shoplant sizin fikrinizi sormadım ben bilgi almaya çalışıyorum
acaba bende dondursam olurmu
biraz mantıkını anlatırmısın neden uygun değil bu konuda ne kadar bilgilisinolması gerekende o zaten
unıversıte de okuyorsanız lıse dıplomasına basvurmanız zaten mantıkende uygun degıl..
feen'e katılıyorum. Üniversite okuyan bir insan nasıl liseye başvurabilir ki ?
tabikide olur
bide anlamadan konuşanlara kafayı takma evet ikinci lise ama
adı üstünde mesleki lise kültür dersi hiç almıyorsun sadece istediğin merak ettiğin bölümün mesleki derslerini alıyorsun bana çok şey kattı
tavsiye ederim
slm kızlar bişey soracagım yanlış anlamayın da. üni. okuyorken bırakıp meslek lisesi diploması ne için almak istiyorsunuz.
bilgi verirmisiniz.bilmiyorumkismile
tabikide olur
bide anlamadan konuşanlara kafayı takma evet ikinci lise ama
adı üstünde mesleki lise kültür dersi hiç almıyorsun sadece istediğin merak ettiğin bölümün mesleki derslerini alıyorsun bana çok şey kattı
tavsiye ederim
hmm anladım.slm niye yanlış anlayalım ki bilmeden yargılamıyorsun ki
önceden çok istememe rağmen çocuk gelişimi bölümünü okuyamamıştım
zaten lise mezunu olduğum için şimdi kültür dersi hiç almıyorum sadece branş derslerini alıyorum birde bazı ünüversite bölümlerini bitirsen hiçbir işe yaramıyor bu liseyi daha bilinçli seçtiğimden derslere çok çalışıyorum diploma notum yüksek gelsin diye ve üniversite okumak istersemde daha rahat kazanayım diye notlarımı yüksek tutuyorum
iki öğretmenimizde aynı bizim gibi mesleki açık lise okuyup biri 38 yaşında diğeri 28 yaşında öğretmen olmuşlar
ve bu iki öğretmenimizde zaten devlet işinde çalışıyorlarmış öğretmen olmayı çok istediklerinden öğretmen olmuşlar
aslında geçen yıla kadar çocuk gelişimi lise mezunları direk usta öğretici olabiliyorlardı
ve kuoförlük bölümü var giyim var vs değişik meslek bölümleri var okulu bitirdiğin gibi tecrübeli diplamalı meslek sahibi olabilirsin
en güzelide kendin isteyerek seçerek bir bölüm okuyabiliyorsun
dırek meslek lısesıne gıdıpmı basvuruluyo yoksa ınternettenfalan bır basvuru sıstemı varmı acaba bı bılgınız varmı?
hmm anladım.
bende lise okucam düzmü meslek mi karar verememiştim.
meslek olunca en azından yapabilecegin bir iş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?